resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 835
    cimbombomun düşmanları, yesin onun taşşakları demek istediğim futbolcumuz. bu orospu çocuklarına az bile yapıyor, inşallah kendini bi de 24 mayıs 2015 beşiktaş maçında atar da o haksız penaltıyla kazanırız maçı. yeter amına koyim yeter ezildiğimiz ya, bu 3. dünya ülkesinde tutunabilmen için en az onlar kadar ibne olman gerekiyor işte, centilmen olayım aman lise kültürü ıvır zıvır dersen kan alıyor herkes senden içerde dışarda. onlar ibneyse sen onlara karşı daha ibne olacaksın, acımasız olacaksın, tıpkı melo gibi psikolojik savaş vererek yıpratacaksın her birini. bundan sonra kuralına göre oynayacağız diye bir yöneticimiz çıkıp açıklama yapsa en büyük galatasaray efsanesi ilan edeceğim kendisini, işler o raddeye doğru gidiyor çünkü.

    biz galatasaray'ız kardeşim. biz taraftar sayısı bakımından dünyanın en büyük 20 kulübü arasındayız, belki 10 arasındayızdır. böyle büyüksen kullanacaksın gücünü herkesin başını ezeceksin. daha avrupadan kupa getirememiş şikeci kepazeler sneijder'in gençlerbirliği'ne attığı gol yüzünden bütün dünya medyasını ayağa kaldırmayı başarabiliyorlarsa sen de onları onlardan daha fazla olan gücünle, potansiyelinle susturacaksın, dava edip süründüreceksin. lobi yapacaksın yani amk lobi! sıkıldık artık buramıza geldi.

    aslandır, adamdır, son küçük şikeci sikicisidir, bütün orospu çocuklarını kudurtur. legal ya da illegal, götünüzden kan almak boynumuzun borcu artık.

    (bkz: yasin öztekin'in askerleriyiz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın