resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 443
    öncelikle 19 mayıs 2015 sivasspor galatasaray maçında bruma ile birlikte oyuna hiç dahil olamaması herkes gibi bende de hayal kırıklığına sebep oldu. bu maçı 90 dk izlediysem öncelikle galatasaray adı var diye sonra da bu iki genç oyuncunun şans bulacağını düşünerek izledim ama olmadı. sonra düşündüm acaba neden hamza hoca önceleri çokça şans verdiği bu oyunculara artık şans vermiyor? sinan tt arena'da oynanan bir türkiye kupası maçında kaleciyle karşı karşıya kaldığında laubali hareket ediyor ve çok rahat gol yapabileceği pozisyonda topu auta atıyordu. hoca futbolcunun bu laubaliliğini görünce formanın ağırlığını hatırlatmak istediğini düşünüyorum. çünkü sinan o maçtan sonra 1 dakika bile şans bulamadı.

    bruma'ya gelince hoca ısrarla şans verdiği halde, futbolcu üzerinde ölü toprağı varmış gibi isteksiz davranıyor. bunu bruma'yı maç içinde takip edenler gözlemlemiştir. bruma'yı en çok savunanlar içindeyimdir ama doğruya doğru. bazen ben bile bu vurdumduymaz haline dayanamıyorum.

    hamza hoca ntvspor'da canlı yayına çıktığında bu iki oyuncuyu anlatırken gözlerinin içi parlıyordu. hamza hocanın genç oyuncular için bir şans olduğunu hissettim o an. ama kendilerinin şu an için bu şansı değerlendirdiklerini düşünmüyorum. hamza hoca'yı sevmeyenlerin, istemeyenlerin kendisini bu genç oyuncularla vurmaya çalışmasını da doğru bulmuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın