• 155
    galatasaray'ın en kötü ihtimal berabere kalsa bile 2014-2015 sezonunun son haftasına lider gireceği maç. bu bir kenarda dursun. galatasaraylı oyuncuların galip gelme zorundalığının olmaması psikolojik açıdan çok önemli.

    beşiktaş ise, üçüncü oldu artık. çaykur rizespor kadar iddaasız durumdalar. onlar için maçı tek önemli kılan nokta, sezonu bir derbi galibiyeti ile onurlu bir şekilde kapatmak. bu pencereden baktığınızda bile, beşiktaşlı futbolcuların saha içinde birbirlerine karşı diyaloglarından, vücut dillerinden ve bilic'in açıklamalarından bu sinerjiyi pek yakalayacaklarmış gibi durmuyorlar.

    hadi yakaladılar diyelim,

    gökhan töre dışında galatasaray'ı zorlayacak -malup olmaya zorlayacak- başka bir oyuncusu olmayan beşiktaş'ın, arenadan galip gelme ihtimalini %1 olarak görüyorum. kendileri adına en iyi ihtimal gerçekleşip, ancak ve ancak bütün parametreler lehlerine çalışırsa (hakem faktörü, gs'ın bireysel hata ile erkenden bir gol yemesi, burak'ın gününde olmaması, bjk kalecisinin gününde olması vs vs gibi) belki bir beraberlik alabilirler.

    bu durumda dahi entry başlangıcında da belirttiğim gibi, beraberlik de galatasaray'ı son haftaya lider sokar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın