resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 3236
    17 mayıs 2015 mersin idmanyurdu fenerbahçe maçı sonrası röportajı: http://www.ligtv.com.tr/...akdirine-birakiyorum

    bilenerek gelmiş. maç öncesi dağıtılan gazetede mersinli oyuncu elinde silah tutarken emre de hedef olarak çizilmiş. o da ülkemizin son yıllarına damga vuran mağdur edebiyatına sırtını vererek sağa sola ders vermek için kameralar karşısına geçmiş. hem de sonradan girdiği maçta uzatma dakikalarında attığı golle takımını şampiyonluk yarışında tutmuş bir kaptan olarak. top ayağına her geldiğinde yuhalanan bir sporcu olarak. elinde o kadar büyük bir koz var ki şimdi yaktım çıranızı diyor beyninde.

    ama bir o kadar da yetersiz, bi o kadar eksik bir eğitimi var. zaten yayıncı kuruluşun pohpohlamalarıyla çanak sorularıyla yardım ediliyor kendisine. daha ilk cümlesi: "benim de bu ülkeye çok cevaplarım var da susalım bu akşam." sonra 5 dakikalık bir konuşma yapıyor. susacak mısın konuşacak mısın önce buna karar ver. devrik ve anlam düşüklüğü içeren cümleleri geçiyor, yalan dolu konuşmasına değinmiyorum bile. sonunda "öteki takım," "diğer takım" gibi tamlamalardan galatasaray demeye geçmiş. hatta galatasaray ve beşiktaş'a da büyük camialar tarzı betimlemelerde bulunuyor. bunlar dikkatimi çekti. gelinen noktada, futbol ortamından bıkkınlığı aşikar.

    bunlar daha başlangıç. bildiğim kadarıyla 35 yaşında emre. bir insanoğlu için hala genç bir yaşta ve daha önünde yaşayacağı bi bu kadar daha ömür var. allah uzun ömürler versin zaten. ama unutmasın, 35 yaşına kadar ektiklerini ömrünün sonuna kadar biçecek.

    not: bu yazdıklarımla ilgili emre'nin fiziksel şiddete uğramasını dileyeceğim veya anlayışla karşılayacağım düşünülmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın