resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2748
    kendisi hakkında fikirlerim ortada. kendisine siyasete atılmadan önce seslenmiştim (bkz: #47646).

    --- alıntı ---

    gel artık bırak şu işleri... bırak federasyona başkan olma işlerini. bırak karaktersiz buygunla antrenmanlara çıkmayı, bırak trt'de yorumu falan... ihtiyacın mı var böyle şeylere!? gel... bu tribün seni bekliyor hakan. ister bizle beraber kapalıda, açıkta otur, ister git numaralıyı coştur.

    --- alıntı ---

    hakan şükür'ün ya da herhangi bir dindarın yaşam tarzı falan benim hiç umrumda değil. hatta kendi içinde tutarlı. müslümanlık budizm gibi bir din değil ki dünyevi istekler horgörülsün nefis aşağılansın. yani herkesin maddiyata düşkünlüğü eleştirilebilir buna saygı duyarım ama dindar dinini daha çok yaşadığı için daha az maddiyatçı olmalıdır diye birşey yok. aksine kur'an ahireti öne çıkarmakla beraber bu dünyadaki nimetleri de çöpe atmıyor:

    "...insanlardan öyleleri var ki; 'ey rabbimiz! bize dünyada ver' derler. böyle isteyenlerin ahiretten hiç nasibi yoktur. onlardan bir kısmı da, 'ey rabbimiz! bize dünyada bir iyilik, ahirette de bir iyilik ver. bizi ateş azabından koru.' derler. işte onlar için, kazandıklarından büyük bir nasip vardır..."
    bakara, 200-202.

    hala daha rüyalarımda beraber fenere gol attığımız adam kendisi. öyle içime işlemiş adama sevgim. hakan şükür sevilmez mi? kendisi akp'den milletvekili oldu. saygı duyarım. cemaatçiydi evvel eskiden. saygı duyarım. benim kendisiyle gönül ayrılığım gezi zamanı çoluk çocuk ölürken dalga geçer gibi "kesin bilgi yayalım" tarzı twitler atmasıyla oluştu. kendisi bugün kendisini "geziyi anlayamamış" olmakla eleştiriyor. lakin bunun ne geziyle ne de başka bir fikirle vs ilgisi var. çoluk çocuk dövülüp, taciz edilip, gözleri çıkarılıp öldürülürken attığı gol sonrası eski açığın kapalı tarafına koşan hakan şükür'den böylesi bir twit benim yüreğimi cız etti. bilmiyorum belki de ben fazla hassasımdır. allah affetsin. çıksın özür dilesin ama siyaseten değil, bağlı olduğu fraksiyon o noktada olduğu için değil, hakan şükür olduğu için, 2006'da sahanın ortasında ağladığı için, gol kaçırmaya başladığında morali bozulunca kafasına jöle sürdüğü için değil sıkıntıdan sivilce çıkardığı için, böyle bir adam olduğu için çıksın kalben özür dilesin yine gözümde eski tahtına oturacaktır ben de göğsümü gere gere efsanem diyebileceğim. o zamana kadar kendisi politik siyasi bir figür fazlası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın