• 569
    melo hariç herkes rakibi geriye çekilerek karşılıyor kalp krizi geçirmemizin ana sebeplerinden biri de bu.

    mourinho takımları gibi alanı iyi kapayamıyoruz ama ısrarla rakibe basmak,onu hataya zorlamak yerine saha bitene kadar götüm götüm geri çekiliyor takım. kaç maçtır 'lan geri çekilmeyiiiiiiinnn' diye bağırmaktan babamla papaz oldum 'sanki seni duyuyolar len' diyip duruyor.

    selcuk inan desen mustafa sarp olmuş, dünya üzerinde geçilmesi en kolay orta saha oyuncusu sanırım. çünkü topla üstüne gittiğiniz de basmak yerine geriye geriye gidiyor. bak hani rakip kontra yakalamıştır 3'e 3 kalmışsındır geriye doğru git ama takım çekilmiş zaten geriye ne diye basmıyorsun rakibe. yatıp kalkıp allaha şükür etmeliyiz bize melo'yu bağışladığı için.

    şimdi bi kaç kişi çıkar takım şu kadar maç gol yemedi sen neyin kafasındasın yuuaaa diye. çık güzel kardeşim çık yarın öbür gün bu düzelmeyip şampiyonlar liginde fazla fazla gol yediğinde görücem seni.

    korktuğum maç öncesi hep gözümü kapadığımda aklımda şunlar canlanıyor;
    1-) rakip ince bir pas attı top kaleye 20 25 metre uzaklıkta alan rakip oyuncuyu semih ve balta karşılıyor ve semih ile balta geri geri geriye çekiliyor rakibin forveti aradan sığıştı ya da top ayagında olan futbolcu kaleye vurdu.
    2-) rakibin etkili kanat oyuncusu telles ya da sabri ile birebir kaldı sabri geriye geriye koşuyor ya da telles geriye koşarken ayağı kaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın