resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2399
    şimdi bakıyorum 2014-2015 sezonu için.

    gözüme bir kaç maç çarpıyor. çarpan maçlar. başakşehir, bursa, beşiktaş, fener ve trabzon maçı. bu maçlara büyük maç diyoruz. büyük maçlarsa bunların hepsini kazanmak zaten bir şey. zor bir şey. yani o zaman çoktan şampiyonluğu ilan ederdik. şimdi beşiktaş'ı oyun ve skora olarak yendik. fener maçında kanatları yok edip orta saha ile yenmeyi denedik yenemeyince kanatlarıda çalıştı fenerin. plan tutmadı. başakşehir zaten geriye düştüğü maçlarda topu eline alan bir takım. ve 2-0 maç biterken eğer o maç 2-2'ye geliyorsa hocadan sorumlu kişi sahadaki 11 kişidir. plan tutmuş. ama sahadaki 11 kişi maçı bitirememiş. bursa maçı git gelli maç. oyun olarak bursa birzden bir tık önde. bursa'nın en formda dönemi ve şenol hoca gibi bir deneyim var orada. sonuç 2-2. trabzon her halde bu maçlarda en kötüsü..

    yani büyük maçlarda öyle ah vahlık bir durum yok.

    bir de acaba şu son 5 maçı küçük maç mı zannediyor insanlar. en zor maçlar bunlar. ve hepsinden başın dik geçmişsin. örneğin akhisar maçında golü bulup hiç fırsat vermemişsin rakibine. ya da 16 mayıs 2015 galatasaray gençlerbirliği maçında rakibin bir tane hücumu yok. belki yarım hücumu var. çok laf ettiğimiz umut da görevini baya yaptı. burak dalgalı oynasa da işini yaptı. ve siz pozisyon dahi vermezken 5 tane net pozisyona girip 1'ini gol yapmışsınız. skor olarak tutmamış ama plan yine tutmuş.

    33. haftaki derbi, sonunda bir derbi. 3 sonuca açık. ama beraberliğin işimize geldiği bir maçtan bahsediyoruz.

    geçen hafta şampiyon olduk demeyelim diyordum. rehavet yok diyorduk. ama gelişine vurulan bir topla fenerin kazandığı maçla böyle de demoralize olunmaz arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın