resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2395
    kader maçımız olan 24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçına yine umut bulut'la başlarsa bizi ciddi ciddi şampiyonluktan edebilecek hoca. bu takım umut ve burak gibi iki oyuncuyu kaldıramıyor, hiçbir takım da kaldıramaz. oyun içi etkinlikleri sınırlı iki hücumcuyla oynadığınızda takımın topu tutabilme becerisi korkunç derecede düşüyor. buna bir de galibiyet bir an önce gelsin diye aceleci oyun da eklenince sahadaki futbol hiçbir halta benzemiyor.

    yaptığı hareket nedeniyle son maçta 18'e almadığı emre çolak'ı bu maçta ilk tercihi olarak düşünmesi bana göre farzdır. bruma'nın form düzeyi ve tecrübesizliği, olcan'ın ön tarafta ortaları dışında işe yarayan bir becerisinin olmaması da düşünülünce; top tekniği yüksek, pas oyununa yatkın, daha önce bu takımla pek çok derbiye çıkmış hatta beşiktaş'a arena'da gol atmış emre çolak ile maça başlaması oyunu daha dengeli bir şekilde sürdürmemizi sağlayacaktır şüphesiz. hocam lütfen umut bulut'un olsa olsa bir super-sub olacağını, acil gol gerektiğinde oyuna alacağın karambol golcüsü olduğunu; rakibe pres yapıyor diye oyununu bu kadar sabote eden bir adamı oynatmaman gerektiğini anla. yoksa her şey için çok geç olabilir.

    bu sezon geldiğinden beri her maçında, her hamlesini anlamlandırmaya, onun açısından değerlendirmeye çalıştım. kendisi de sağolsun bizi buralara kadar getirdi. ancak son haftalarda kazanmamıza rağmen ilk maçlarındaki güzel futbolu sergileyemediğimiz, gol yemememize rağmen çokça pozisyonlar verdiğimiz bir gerçek.
    bu maçta beraberliğin bize yaradığını, kazanırsa mükemmel olacağını ancak ne olursa olsun yenilmememiz gerektiğini idrak etmesi gerekiyor. 2012 süper finalinde yine hemen hemen aynı konumda çıktığımız bir fenerbahçe maçını ille de kazanacağız diye yüklenirken rakibi ezdiğimiz maçtan mağlubiyetle ayrılarak şampiyonluğu büyük tehlikeye atmıştık.
    sahaya çıkıp gücünü sonuna kadar gösteren, rakibi bunaltan bir galatasaray izleyeceğimizden şüphem yok. zaten olması gereken de bu. fakat maçı kazanacağız diye gözleri karartmanın, bir an önce golü atacağız diye son iç saha maçlarında olduğu gibi aceleci ve kaotik bir oyun oynayıp kendi işimizi zora sokmanın hiçbir anlamı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın