• 15
    --- alinti ---
    galatasaray basketbol şubesinde üç dönemdir sorumlu olarak görev yapan, ancak üstlendiği görevin ağırlığına yakışmayan 'sorumsuz' tavırlarla gündemden düşmeyen ahmet dedehayır, kaos yönetimindeki 'istikrarını' korumaya devam ediyor.

    gün geçmiyor ki dedehayır'ın adı, içinde bolca 'küfür' olan saha içi ve saha dışı olaylarla anılmasın !..
    hemen her sezon gerek rakipleri, gerekse kendi kulübünün erkek ve bayan takımlarının oyuncularına yönelik 'küfür bazlı' agresif tutumuyla tepki toplayan dedehayır, özellikle derbi maçlarına tesadüf eden bu tutumuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

    coachlar direnemedi

    dedehayır'ın sabıkası, coachlara uyguladığı inanılmaz baskı ile de bu sezon ayrı bir boyut kazandı. sezon başından bu yana kulislerde erkek takımının coachu murat özyer'e yönelik yıpratıcı eleştirilerini ve coach arayışlarını sürdüren dedehayır, özyer'in, takım lig ikincisiyken görevden alınmasında da başrolü oynadı.

    zaman zaman soyunma odasında 'küfürlü terör estiren' dedehayır'ın bu tutumu ve kendisi görevdeyken coach arayışlarından iyice rahatsız olan özyer'in, 'istifa et' çağrısına 'siz kovun' diye yanıt verdiği ve bu şekilde ayrıldığı öğrenildi. ardından bayan takımının coachu cem akdağ'ı sert bir dille 'maç kaybetmeyeceksin' tehdidiyle baskı altına alın dedehayır, akdağ'ın da, hem de kazandığı beşiktaş derbisi sonrası istifa etmesine göz yumdu.

    sabika listesi

    2006/07: pınar karşıyaka maçında sahaya inerek hakemlerin üzerine yürüdü, soyunma odasına kadar takip etti, güçlükle engellendi.

    2006/07: beşiktaş cola turka maçında gözlemci altan kutucu'ya ana avrat küfrederken oğlu da kendisine eşlik etti.

    2006/07: izmir'deki bayanlar türkiye kupası maçında galatasaray'ın arı koleji'ne elenmesini hazmedemeyince, oyunculara ağıza alınmayacak küfürler etti.

    2006/07: fenerbahçe maçı sonunda ibrahim kutluay’ın kızkardeşine ağır küfürler savurdu. ardından basın mensuplarına saldırdı.

    2007/08: fenerbahçe ile caferağa'da oynanan final serisinde seyirciye üst üste birkaç kez orta parmağını işaret ederek provoke etti, aziz yıldırım tarafından sert biçimde uyarıldı.

    2007/08: türk telekom play-off maçı sonrası rakip soyunma odasına gidip, oyunculara ve teknik ekibe ağıza alınmayacak küfürler etti.

    2007/08: bayanlar ligi final serisinde ayhan şahenk'te oynanan maç sırası ve sonrasında fenerbahçeli bayan sporculara ağıza alınmayacak küfürler savurdu.

    2008/09: fenerbahçe derbisinde rakip yönetici semih özsoy’un üzerine yürüdü. maç sonuna doğru kendi takım oyuncularına küfür etti.
    --- alinti ---

    http://www.htspor.com/...33-dedehayirsiz.aspx
App Store'dan indirin Google Play'den alın