resim
Ferhat Kaplan
Takım:Batman Petrol
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 26
    yedigi gol birazcik mide bulandirici. yani nasil diyim, şike var demiyorum yada adam kendisi bilerek gol yemeye calisti demiyorum bunlar cok buyuk ithamlar ama golu yememek adina o son cirpinis olur ya, onu yapmamis gibi duruyor. bu sene rize fener macinda bence aynisinin tipkisi canerin frikiginde serkan kirintilinin hamle yapmayisinda yasanmisti. o macta izlerken de ne lan bu boyle adam hamle yapmayi gectim elini cekiyor demistim. mac zaten o ana kadar 4-0di, serkan kirintilinin şike yapması yada bilerek gol yemesi cok sacmaydi. ama gol bi garipti, mide bulandiriciydi. bu gol ayni ona benziyor nazarimda. ama tek fark bu golünö galibiyeti getirmis olmasi, canerin golunun oldugu macin ise 5-0 bitmesiydi.

    dedigim gibi hakkaten ters ayakta yakalanmistir, yada topa uzanamayacagini anlayip kendini korumustur bilemem ama rakip taraftar gozuyle bakinca cok kolay yenmis bir gol olarak gorunuyor. rakiplere kizmiyorum, cunku canerin golu de fenere o gun 3 puani tek golle getirse biz de burda cok fazla kurcalardik o golu.

    serkanin gol yemesi icin bir sebep olmayan macta o golü yemis olması ise beni bu golun de tertemiz olabilecegine ve hakikaten ters ayakta yakalanmanin bu denli önemli bir fark yaratacabilecegine dair tek temennim.

    keske daha net bir golle kazansaydik da ortalık boyle bulanmasaydi. ama şunu da soylemek isterim ki mac bizim hakkimizdi, o top gol olmasa bile baska bir top o aglara girecek ve 3 puan bize gelecekti.

    haa şike yuzunden ceza almış tescilli taraftar gruplarinin isyan edip şikeci cimbom demeleri ise trajikomik ve acinasi. sen önce kendine bak yarraam derler adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın