• 22
    en çok entry girilen başlık galatasaraylı eski bir futbolcuya ait olduğu için sorun yoktur.

    söz konusu futbolcu son iki sezondur yaptığı/yapmadığı her eylemle gündeme oturmuştur ve bunun paralelinde de hakkında bu kadar çok entry girilmiştir.

    neden utanç tablosu oluyormuş anlamadım? cassio lincoln galatasaray'ın 10 numarası ve biricik yıldızı değil miydi bir zamanlar? no look mudur nedir onu yaptığı zaman ağzınız açık izlemiyor muydunuz? lincoln'ü aldık oğlum diye hava atmıyor muydunuz fenerlilere? lincoooollnn lincooollnnnn diye adamı nerede görsek biz bağırmıor muyduk?

    tabii ki lincoooln lincoooln cüler uzaydan özel siparişle indirildi ali sami yen'e.. sözlük yazarlarından hiçbiri böyle işlere gelmez. elit insanlar, olaylara ep hakimler. fener'e küfreden de bulamazsınız burada zaten.

    cassio lincoln galatasaray tarihinin en önemli oyuncularındandır boşverin siz. çok bilmişlik ve profesyonel taraftar tripleriniz ali sami yen tribünlerindeki atmosferde iki dakikada yalan oluyor. ağzınızdan salyalar saçarak lincooolln lincooln diyen de, cinsel organımı ye fener diye bağıranlarda sizlersiniz.

    o yüzden en çok entry girilen kişi hakkında saçma sapan yorumlar yapmayın. iki yüzlülüğünüzden utanın illa ki bir şeyden utanacaksanız.

    galatasaray sözlük bir yıllık bir sözlükse bir numaralı başlığı cassio lincoln olmalıydı ve öyle de zaten.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın