• 34
    sözleşmesi biten futbolculara yönelmemiz gereken politika. bonservis bedeli ödemeyerek mali açıdan da rahat ederiz.

    gerekli mevkilere isim vererek başlıyorum;

    sağ bek: maxi pereira, ignazio abate, glen johnson, micah richards

    stoper: philippe mexes, ron vlaar, andrea ranocchia, carlos zambrano

    sağ kanat: james milner

    sol kanat: evgen konoplyanka (çok zor ama denenmeli), balazs dzsudzsak, andre ayew

    santrafor: anre pierre gignac, luiz adriano

    özellikle alınmasını istediğim oyuncuların geçen sezon performansları;

    maxi pereira: 30 yaşında, benfica'nın sağ beki. bu sezon çıktığı 39 maçta 5 gol atmış 7 asist yapmış. 12 gole direk etki ederek muazzam bir performans sergilemiş. tecrübesi, kalitesi belli. ayrıca uruguaylı. muslera faktörü transferde etkili olabilir.

    ignazio abate: 28 yaşında, milan'ın sağ beki. bu sezon çıktığı 23 lig maçında 6 gol 5 asist yapmış. 11 gole etki ederek o da harika bir sezon geçirmiş. tecrübesi ve kalitesi belli. hızı en büyük artısı.

    ron vlaar: 30 yaşında, hollanda milli takımının da stoperi, aston villa'da başarılı bir sezon geçirdi. teknik kapasitesi yeterli. sneijder faktörü araya sokularak transferde kolaylık sağlanabilir. kendisi tam olarak aradığımız stoper. güçlü, kafa toplarında etkili, ayağı sağlam.

    andrea ranocchia: 27 yaşında italyan, inter'in stoperi. mancini hocam umarım bize bir güzellik yapar. top tekniği çok iyi, kafa toplarında da çok etkili. şahsen gelmesini çok isterim.

    james milner: 29 yaşında. m.city'den yedek kaldığı için ayrılıyor. oyunun hem ofansif hem de defansif yönünü çok iyi oynayabiliyor. bu sezon 43 maça çıktı 7 gol 8 asistlik bir performansı var. alabilirsek çok verimli olacağını düşünüyorum.

    dzsudzsak: 28 yaşında. bu sezon çıktığı 26 lig maçında 6 gol 11 asistle oynadı. ligimizde nakoulma gibi oyuncuların bile iş yaptığı düşünülürse bu kalitede bir sol kanat oyuncusu yanında sneijder ile birlikte ligi kasıp kavuracaktır. şampiyonlar ligi seviyesi için de gayet yeterli.

    andre ayew: henüz 25 yaşında, 8 senedir marsilya forması giyiyor. sol kanatta son derece hızlı ve yıpratıcı bir oyuncu. bu sezon çıktığı 27 lig maçında 10 gol 6 asist yapmış. her türlü beklentimizi karşılayacaktır.

    konoplyanka: söylenecek pek bir şey yok. gelmesi çok zor ama keşke gelse...

    andre pierre gignac: 29 yaşında, marsilya ile harika bir sezon geçiriyor. çıktığı 38 maçta 23 golü ve 2 asisti var. bitiriciliği ve fırsatçılığı üst düzeyde. bizi kesinlikle her türlü kulvarda taşıyacağını düşünüyorum. sneijder ile birlikte oynarsa ligde 25 golü geçeceğini iddia ediyorum.

    luiz adriano: bu sezon özellikle şampiyonlar ligi performansıyla dikkat çekti. 7 maçta 9 gol atarak şampiyonlar ligi için ne kadar yeterli olduğunu gösteriyor. liginde de çıktığı 20 maçta 9 gol 8 asistlik bir performans sergiledi. gignac 1.tercihim olmazsa kesinlikle kendisi için şansımızı denemeliyiz.

    umarım benim/bizim gördüklerimizi transfer komitesi de görüyordur. umarım şu listeden 2-3 kişiyle anlaşırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın