resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2355
    uzun zamandır canlı gözle izlemiyordum kendisini. 16 mayıs 2015 galatasaray gençlerbirliği maçında canlı canlı izledim. yemin ederim saçlarım beyazladı. kanser başlangıcı aşamasına geldim.

    hani burada arkadaşlar yazıyor ya, efendim canlı gözle izlediğinizde sahada neler yaptığını görürsünüz, falan diye. ulan bu sezon ikinci defa canlı gözle izledim ve kararım hala aynı. bu adam galatasaray'da izlediğim en yeteneksiz, futbolu en bilmeyen 10 futbolcudan biri. bakın, en yeteneksiz forvet demiyorum. en yeteneksiz futbolculardan biri diyorum.

    hani koşuyor, mücadele ediyor falan deniliyor ya. külliyen yalan. burak yılmaz bile kendisinden daha mantıklı baskı yapıyor. 90 dakika boyunca koşup, bir tane top alamayan adam olur mu lan? amk adamın nerede oynadığı belli değil. bakıyorsun orta sahada adam kovalıyor ama adamın arkasında kalmış. bakıyorsun sağ kanatta yasin varken gitmiş orada adam kovalıyor. adamlar bir ters top atıyor sol tarafa, alex telles tek başına. e hani nerede umut?

    takıma bakıyorsun, 10 kişi yerleşmiş, 1 kişi de oradan oraya savruk savruk koşuyor. bu mücadele falan değil, düpediz göz boyama.

    gol kaçırmasına bir şey demiyorum. gol kaçırılır. bir forveti gol kaçırdı diye eleştirmem. aynı golleri burak da kaçırıyor.

    abi, 2 metre ötesindeki adama pas atamıyor ya. toplu oyunda sıfır. sağa sola koşturuyor ama kimse pas atmıyor bu arkadaş. çünkü kimse güvenmiyor. güvenmemekte de haklı. bir futbolcu sadece koşuyor diye yılda 3 trilyon para kazanmamalı. hayır merak ediyorum, bu adam antremanlarda 5'e 2 top kapma çalışmasını nasıl yapıyor, aklım hiç almıyor. muhtemelen sadece ortada koşturan o 2'liden biri oluyordur. yoksa pas istasyonunda bu adamın ayağına her geldiğinde oyun durur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın