resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 6505
    sabri ligin en iyi orta açan oyuncusuysa neden sağ açık değil de sağ bek oynadığını merak ettiğim topçumuz.

    doğrudur güzel orta açıyor, ileride rakibi presiyle boğuyor ama bir sağ bekin en önemli özelliği olan savunmayı yapmıyor arkadaş. zafer sarhoşluğunu bir kenara bırakıp adam gibi oturup izlerseniz maçı sağ kanattan yediğimiz tüm ataklarda, ya top auta/kornere çıktıktan sonra, ya savunma bir şekilde müdahale ettikten sonra ya da top kalecide kaldıktan sonra sabri bey anca kadraja girebiliyor. adam ileri gitti mi geri gelmiyor. savunmada yok.

    şöyle de bir gariplik vardı sağ kanadımızda dün akşam. savunmada sabri'yi göremedim, ataklarda da umut'u. sanki umut sağ bek sabri sağ açık oynadı. iki orta açıp maç boyunca yatan ya da bir gol atıp tüm sezon yatan futbolcuları öve öve bu hâle geldik zaten. elimizdekilerin yeteneksiz veya transfer ettiklerimizin yetersiz olması sabri'ye bel bağlamamız gerektiğini göstermiyor malesef. elindekiler yeteneksizse gönderir daha iyisini alırsın, transfer ettiklerin yetersizse gözlemci ekibini değiştirirsin.

    tamam şu an şampiyonluğa gidiyoruz dünkü maçta sabri'nin geri gelmemelerine kızmadım bile. takım ne olursa olsun şampiyonluk havasına girdi ve ayrım yapmadan herkesi desteklemeliyiz. sabri bile canla başla mücadele ediyor farkındayım her ne kadar yeteneksiz olsa da. ama umut da canla başla mücadele ediyor ona bakarsan. ama bu adamlar yeteneksiz. seneye hiçbirini takımda görmek istemiyorum. bu sene şampiyon olduk diye seneye kanser olmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın