resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2390
    son 7 maça kala 7 de 7 yapalım diyorduk, şampiyon olalım diyorduk.

    hamza hoca tam olarak hatırlamadığım ama yakın bir tarihteki basın toplantısında '' artık oyunun öneminin olmadığı, 3 puanın öneminin olduğu zamandayız '' gibi bir açıklama yapmıştı.

    mesela şu son maçlarda diyoruz ki, umut bulut kanseri, sürekli oynatıyor. şampiyonluk için kalan maçlarda 3 puanı 11 tane umut bulut'la alacaksa 11 tane umut bulut izlemeye razıyım. bakın ben oynasın demiyorum, bu sebeple hamza hocayı öldürmeyin artık diyorum.

    çok ayıp ediyor bazılarınız hamza hocaya, elimizde futbolun bazı bölgelerinde, 2000 model doğan slx bile yokken, neden bmw m5 performansı arıyorsunuz hamza hoca'dan ?
    bunu hamza hoca'da aramanız çok ayıp değil mi ? akşam görmediniz mi (bkz: 16 mayıs 2015 galatasaray gençlerbirliği maçı)'nda umut bulut'un neleri kaçırdığını ? hamza hoca ne yapabilir ki buna ? başkası oynasın diyosunuz emre çolak ve bruma'nın olmadığı bir kadroda yekta'yı falan oynatsın isterseniz ?

    hamza hoca yok vizyonsuz, yok gönderin gitsin, yok bu adamla olmaz, ulan ben dahil ! sırf ismi cesare prandelli diye uzun süre sahip çıkalım kampanyası, adam gibi adam kampanyası, başlattık burada ! asıl vizyonsuz oydu !

    uzatacaktım, uzatamıyorum entry'i. özet olarak ayıp ediyorsunuz hamza hoca'ya. şampiyon olursak nasıl gitsin diyebiliyorsunuz ya ? kim gelicek lan başka ?
    neyin kafası bu ?

    geldiği sezon galatasaray futbol takımı'nı göz önünde bulundururarak hiç bir futbolcu transferi yapmadan şampiyon yapmaya çok yakın bir adama nasıl oluyor da gitsin bu adam diyebiliyorsunuz ?

    lan adamın asıl vizyonunu hepimiz futbolcu transferi yaparken görücez. aydın'lar yekta'larla mı devam etmek istiyor yoksa taze genç kan mı arıyor hepimiz görücez. adam gelecekle alakalı hiç bir yatırım yapmadan nasıl vizyonsuz damgası vurabiliyorsunuz ?

    bakın ben kimseci değilim, ne terimspor, ne hamza hoca,galatasaray 'ı kim şampiyon yapıyorsa onu savunurum. beni yanlış ta anlamayın.

    yeri değil ama koca sezon wesley sneijder'in ayağına baktık, şurda son 2-3 maçta gol olarak katkı yapmadı diye bok atanlar oluştu, kendisine hayalet casper falan diyenler oldu.

    lan ayıp be kardeşim. wesley sneijder'i bile size karşı savundurtmaya çalışıyorsunuz ya nasıl bir beyindir ? lan sneijder olmasa zaten şampiyonluğa oynayamazsın şu an. hadi çıkart en basitinden arenadaki fb galibiyeti 3 puanı sil bakayım ne oluyor ?

    ya bu tarz taraftarlarımız kusura bakmayın ya insan değil, ya totem yapıyor, ya da içimizdeki fb'liler.
    hamza hoca ya gitsin, wesley sneijder'e casper diyorlar çünkü bunlar ve bunun başka bir açıklaması olamaz.

    bu tarz entryleri görünce kusura bakmasın kimse sözlükten de, kendilerinden de tiksiniyorum.

    mümkünse şampiyonluğa giden takımda kimseye bok atmasak ? çok mu zor ? evet umut bulut'a da bok atmayın, lan zaten umut'un bok atılacak yanı mı var ? adam futbol fakiri. olmayan bir şeye nasıl bok atıcaksın.

    yani hamza hoca, wesley sneijder, ve kapasitesi olan futbolcularımıza bok atmayın ? kalmış 2 maç ne işine yarıcak ? zaten wesley'e bok atan nasıl çarpılmıyor onuda anlamıyorum. çarpılmak için daha ne yapmaları gerek acaba ?

    entry de bahsettiğim durumlar umarım sayı olarak 1 elin parmağını geçmiyorlardır. keşke içimizde öğütebilsek böyle durumlarda bunları, agar io oyunu gibi galatasaray camiası olarak içimize alıp kafalarını düzeltebilsek.

    insanın farklı olması güzel de, geçmişi unutması kötü.

    yeter ya cidden ayıp etmeyin şu insanlara. ayıp etçekseniz de gidin eray işcan'a aydın yılmaz'a edin, yekta kurtuluş'a edin.

    şampiyonlukta emeği çok olanlara ayıp edilir mi lan ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın