resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2389
    ilk fırsatta nerden gömerim acaba diye düşünülen hocamız.

    bi sakin olun ya, bizim şu andaki kadroyu hatasız çıkarmak mümkün mü acaba?

    umut oynamayacak, bruma top oynamıyor, olcan göbeğini kaldıramıyor, çolak zaten bir var bir yok üstüne üstlük birde yıldız tribi yapıyor. e bitti lan, kadro bu kadar.

    bu kadroyla hatasız ya da eksiksiz bir 11 çıkarmak imkansız kimse kusurabakmasın.

    hamza hoca kendi kadrosunu kurmadan önce burda gelip asıp kesmek kadar manasız birşey yok.

    hamza hoca'nın şu hareketlerini yabancı bir hoca yapmış olsa örnek veriyorum thomas tuchel gelip yapmış olsa adamla 10 senelik sözleşme imzalayalım entryleriyle dolardı burası.

    o çok sevdiğiniz mircea lucescu varya, belki yaştan dolayı tam net değil hafızalarınız ama o adamın oynattığı futbol da tam olarak buydu. lucescu'ya zamanında iyi kadro kurup imkanlar sunacak maddi durumumuz olmadı, fatih terim tercihi de hepimizin malumu zaten. lucescu'yu paketledik sonra.

    ama hamza hoca'ya sunulacak güzel bir imkan var clye katılabilirsek eğer. hoca kendi kadrosunu bir kursun, sonra burda hep beraber asar keseriz.

    not : eleştirenlere saygı duyuyorum. ancak hoca olmaz, sezon sonu gitsin gibi laflar söyleyenlere artık yeter diyorum, sizin zihniyetiniz yüzünden galatasaray son 10 senede hep hocanın kellesini aldı ve tüm sorunlar baki kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın