resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2386
    her şeyi kabul ederim. seversiniz , sevmezsiniz. ama haberiniz olsun hamza hocayı savunmak için, "fenerden beşiktaştan kötü kadroyla oynuyor" yazanı direk eksiliyorum. kimse ayak yapmasın kardeşim. bizim takım ne fenerden kötü ne de beşiktaştan. kalecisi volkan olan, on numarası diego olan takımdan mı kötüyüz, ön liberosu veli olan, kanadında olcay olan takımdan mı? bırakın bu ayakları. transfer yapmadı diyin , eyvallah. ama gelip de kadromuza bok atmayın.

    kendisine gelince. formayı adaletli dağıtmadığını düşünüyorum. her zaman söyledim söylemeyede devam edeceğim. çift forvet oynayacaksa umut'u oynatsın eyvallah. ama umut bulut'u sağ açığa koymak , adam kayırmaktır. aksini iddia etmek abesle iştigaldir.

    ben kendisinden umudu kestim. o daha takımdan umut'u kesemedi. yedek olarak girsin, forvet olarak girsin ama sağ açık oynuyorsa, ben bu işte başka bir şey ararım arkadaş.

    son olarak kimse söylemeye cesaret edemiyor ama ben söyleyeyim.
    a2 liginin gol kralı bizde,adam 3-0'ın rövanşı manisa maçında bile oynatılmıyorsa, yerine aydın tercih ediliyorsa, hamza hoca takımdaki yeniçeriler oynasın, adamların gönlü olsun diye, ya köprüden geçene kadar ayıya dayı demiştir oyuncuların gönlünü yapmak için, ya da daha vahimi takımda formaları hak edene değil sevdiği oyunculara vermiştir. bu kadar basit.

    efendiliğine, insanlığına sözüm yok. ama galatasaray teknik direktörlüğü için yeterli görmüyorum. eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın