resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2384
    kendisi umut bulut konusunda takıntılı olabilir ama bu takıntı galatasaray taraftarının, umut bulut takıntısından daha fazla değil. bende istisnasız bütün galatasaray taraftarı gibi, maç kadroları açıklandığında "yine mi umut?" tepkisini verenlerden biriyim. ancak sakin düşünüldüğünde hocanın haklı olduğu yerler var. şimdi adam teknik taktik analizini yapmış, çift forvet çıkmaya karar vermiş. galatasaray'ın böyle galip geleceğine inanmış. şimdi bu adamın elinde 3 tane forvet oyuncusu var. burak banko, pandev zaten ztk topçusu olmuş, elinde bir tek umut kalıyor. yani tek seçenek umut.

    bir teknik direktörün elindeki tek seçenek umut bulut'sa, ben hocaya değil, onu buna mahkum edene kızarım, ilk önce.

    bir de hiç anlamadığım şey, çifte kupa kazansa bile sezon sonu gönderilmeli diyenler var allah akıl fikir versin ne diyim. neymiş takım iyi oynamıyormuş. yahu bazı şeyleri görmek için futbol uleması olmaya gerek yok. "nasıl kötü takım kurulur" konusunda doktora tezlerine konu olabilcek bu takım, şu an itibariyle oynayabileceği, maksimum oyununu oynuyor.

    en son lucescu böyle 1-0, 2-0 maçlarını kazanarak şampiyon yapmıştı galatasaray'ı. o takımın kadro kalitesi de çok kötüydü. iyi futbol oynatmadığı, maçların çok stresli geçtiği söyleniyordu. sene sonunda 3. yıldızı takmış olmamıza rağmen gönderdik lucescu'yu. şimdi lucescu'nun durumu ortada. gittiğinden beri her sıkıştığında keşke lucescu gelse diyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın