resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 6500
    sabri ligin en iyi orta açan isimlerinden birisiydi zaten, bu özelliği biraz bizim ileri hattımızın yüzünden biraz sabri'nin alaya alınması ve buna sabri'nin kişisel olarak destek vermesi yüzünden söylenildiğinde ciddiye alınmayan bir durum.

    şu yazının ilgili bölümünde istatistiklerle beraber bakabiliriz sabri ve ortalarının durumuna ;

    http://sinanyyilmaz.blogspot.com.tr/...bri-neden-miadn.html

    sabri'yi eleştirdiğimiz yön ofansa verdiği değeri defansa vermemesi ile ilgili zaten. 16 mayıs 2015 galatasaray gençlerbirliği maçında yine iyi bir hücum performansı ve beklenenin üstünde defansif bir performans sergilemiştir. sabri'nin sorunu bu ikisini her zaman bir arada idare edememesi. defansa dönmemesi, o an orada olması gereken sağ bekin mevcut pozisyon içerisinde gözükmemesi.

    sabri gibi adamlar benim düşünceme göre her takıma lazımdır rotasyonda. sonradan girip takımı ateşleyebilecek, tempo yapmanızı sağlayabilecek karakterdedir. sezon planlamasında sağ beke as oyuncu olarak yazılmamalı bu tarz adamlar zaafları yüzünden. ama özellikle türkiye ligi bir ligde kadroda bulunması ve faydalanılması gerekir 2.alternatif olarak. önüne eboue tarzı bir oyuncu transfer edilir ve alternatifi sabri olacak şekilde bir planlama yapılabilir gelecek sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın