resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2348
    umarim burayi sen okuyorsundur, ya da bir yakinin okuyordur da senin kulagina gider bunlar. bak simdi, sampiyonluk arefesinde kalkip kimse hakkinda olumsuz bir sey soylememeyi dusunuyordum, bi yerlerden kulagina gider, morali bozulur, kotu oynar, ne geregi var diyordum. ama senin hakkinda olumsuz yorum yapmamizda bi sakinca yok, zaten bundan daha kotu oynamanin imkani yok. 16 mayis 2015 galatasaray genclerbirligi macinda herkes elinden geleni yapti, sen haric. eger elinden gelen buysa bi zahmet futbolu birak, bizi daha fazla kanser etme. sampiyonluk icin hayati oneme sahip su macta, takim panikle gol ararken, son yarim saate girilmisken, senin altipastan bombos durumda topu iska gecip gol kacirma luksun yok. elinden geleni yapan adam o golu atar, o golu atmak elinden gelmiyorsa bugun sozlesmeni fesh etmen gerekir. ayni golu hali sahada baklavasina macta bizim 110 kiloluk "defans" kacirdiginda herifin kacirdigi golun serefine vatsap grubu acilip bir hafta dalga gecildi bizim ortamda, bir tepsi baklava da o defansa yikildi. var kendi kacirdigin golun vehametine burdan pay bic. sen hic bu takimin oyuncusu degildin umut, ancak bir sekilde idare ediyordun, artik idare de edemiyorsun. takima aleni zarar veriyorsun ve bu seni rahatsiz etmiyor gordugumuz kadariyla.

    eger genclerbirligi macinda puan kaybetseydik bu puan kaybinin ilk sorumlusu sen, ikinci sorumlusu hakem olacakti, o derece yani.

    lutfen sezon sonu git, nereye istersen oraya git. hatta bak hatayspor'a gel, burda kebap coh gusel, yemekler coh gusel, hatay her sene pl oynuyor, tam senin gibi bir forvete ihtiyaclari var, her aksam anneme mukellef sofra kurdurur seni cagiririm soz. yeter ki artik galatasaraydan uzak dur. bilmem anlatabiliyor muyum?
App Store'dan indirin Google Play'den alın