resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 81
    fazla değil. 10 yaşını yeni dolduracak yeğenimin ağzından dökülen cümleler. tamamı ile kendi söylemleridir. biz büyükler bir arada toplanmış yorum yaparken bir anda fırlayıverdi aramızdan. akabinde bu okuyacağınız cümleleri bir bir söyledi. kocaman öptüm yanaklarından. o yaşta bir çocuğun bile yaptığı ve yapabildiği yorumlar şu an bile televizyon karsısında ahkam kesenlerden kat be kat iyidir. ahmet çakar hakkında yapmış olduğu 6 somun ekmeklik ironisi ise şahanedir! gözlerinden öpülesidir. canımdır.

    ve bu yeğenimin fanatiklik derecesi aşırı ve yoğun şekilde siyah-beyaz'dır. kara kartal'dır kendisi. bir şey diyemem. yaşa değil de akıla duyulması gereken saygıyı haketmiş ne güzel.

    --- alinti ---

    türkiye'nin messi'si de arda o zaman! ispanya ile türkiye arasındaki fark arda'yla messi arasındaki farkı kapatıyor. hem de yeterince! zaten ahmet çakar'ın da adam olabilmesi için yaşının 2 katı kadar somun ekmek yamesi lazım. işte bunu yapması çok kolay çünkü dışardan bakılınca 3 yaşındaki çocuk gibi gözüküyor. daha doğru konuşamamasından öyle anlaşılıyor salağın!!! 6 somun ekmeği ben bile yerin ahmet çakar efendi. sen bu işleri bırakta gidip kendine ve vatana, millete daha da hayırlı olacak işler yap.

    --- alinti ---

    not: bana söylediklerini bir de mail yolu ile ilet dedim kendisine. ve aynı şekilde kopyalayıp buraya yapıştırdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın