resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4437
    hamza hoca emre çolak'ı kadro dışı bırakmasının arkasındayım fakat çok yalnış zamanda oldu bu olay, keşke olmasaydı.

    fakat bizim so*laq emre çolaq aptal aptal triplere girip ne olduğunu, nerden olduğunu bilmeden artistlik yapmaya kalkıyor.

    ulan dünkü bir şeysin. senin neyine artistlik? biz sana boşuna beybileyd, boşuna quzey, demiyoruz. olm tamam yeteneklisin de şu beynin artistliğe niye özeniyor ? niye 2 maç oynayınca quzey oluveriyosun ? oyuncu musun olm sen ?

    ayrıca bu kulübede yedek olarak oturmuş wesley sneijder var, didier drogba var. lan bu adamların yanında dünkü * bile olamazsın. hiç gördün mü onlarda böyle bir şey ? ha ama sabah akşam kuzey güney'i tekrar izlersen, kendini o boyla kıvanç tatlıtuğ sanıp triplere girersen mustahak.

    iyi mi oldu şimdi kadro dışı kaldın da ? bizim içinde iyi olmadı. belki oyuna sonradan girip bir şeyler yapacaktın, belki 11 başlayıp gol atacaktın bizim ihtiyacımız vardı ve sen bizim yanımızda olmadın. ama öyle ama böyle, sonuçta galatasaray'ın sana ihtiyacı vardı. ve sen bizimle olamadın. o hareketini bir tarafına sokabilirsin mesela artık.

    sen kaybettin, eğer bizde senin yüzünden kaybedersek senin ben ... ben bu kadro dışı bırakma olayında hamza hoca'yı suçlu bulmuyorum. ulan oyuncuysan senin görevin oynamaktır,
    futbolcuysan senin görevin futbol oynamaktır. artistlik yapmak değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın