• 762
    eğer gerçekten taraftarları arasında şenol güneş'in gönderilmesini isteyenler varsa allah akıl fikir versin dediğim taraftarlara sahip takım. şenol güneş gidince kim gelecek kılıçdaroğlu mu? ehehe bu başka konuydu dur etme küfür hemen tamam valla ciddi oluyorum şimdi.

    kim gelecek mourinho mu? cidden bu türk takımlarındaki gereksiz teknik direktör sirkülasyonuna anlam veremiyorum. şenol güneş bana göre fatih terim'den bile daha iyi bir teknik direktör de hadi değil diyelim, fatih terim'i mi getireceksiniz bursaspor'a? yok ben yabancı hoca getireceğim diyorsan aha galatasaray'ın hali ortada. hocalara suç bulmuyorum tabi, bizim lig bir garip.

    bi de bu adamı trabzonspor'a maç satacak kadar karaktersiz olmakla suçlayan var. lan bu adam çıkıp kimseden çekinmeden çatır çatır konuşan bir adam sırf ortada bir ahlaksızlık, bir karaktersizlik gördüğü için. yapar mı bu adam öyle bir şey? beşiktaş'a gidecek diyenlere de, şikeyle hakkı yenen bir adamın küçük şikeci diye anılan bir takıma gideceğini düşündükleri için helal olsun diyorum. keşke prandelli'yle hiç anlaşmasaydık da biz getirseydik şenol hocayı takımın başına. eminim ki bursaspor'la devam ederse seneye değil belki ama mutlaka bir sonraki sene şampiyonluk için yarışacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın