resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8264
    ne zamandır içimde beşiktaş maçında atacağı bir golle "burak attı, şampiyonluk geldi." cümlesiyle zihnimize ebediyen kazınacağı hissini doğuran oyuncu.

    biliyorsunuz 25 mayıs 2003 beşiktaş galatasaray maçı, ki türkiye süper ligi 2002-2003 sezonu 33. hafta karşılaşmasıdır, sergen yalçın'ın attığı golle 1-0 yenildiğimiz ve beşiktaş'ın şampiyonluğu ilan ettiği maçtır.

    sergen yalçın dört büyük takımda * da oynamış beşiktaş taraftarı bir oyuncuydu ve o sezon beşiktaş 100. yılını kutluyordu.

    şimdi gelelim bende oluşan bu hissin nedenlerine:

    1. burak'ın golü atacağını hissettiğim beşiktaş maçı 24 mayıs'ta oynanacak, yukarıda bahsettiğim maçtan gün olarak 1 gün önce ve bu maç ligin 33. hafta karşılaşması. (bkz: 24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçı)
    2. burak yılmaz aynen sergen gibi dört büyük takımda da oynamış beşiktaş taraftarı bir oyuncu. (u: trabzonspor'da oynarken beşiktaş taraftarı olduğunu deklare etmişti, bilmeyenler için söyleyeyim.)
    3. bu sene galatasaray 110. kuruluş yılını kutluyor.
    4. beşiktaş o maçı sahasında oynamıştı, tıpkı bizim 24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçı'nı sahamızda oynayacağımız gibi.
    5. bu sene beşiktaş antrenmanlarından birinde olcay şahan "olcay attı şampiyonluk geldi." esprisiyle sergen'in golüne gönderme yapmıştı, golü gündeme getirmişti.

    böyle bir şey olur mu tabii ki bilemiyorum ama olursa efsane olmaz mı hakikaten?
App Store'dan indirin Google Play'den alın