• 151
    belkide sampiyonlugu getirecek olan mac. mac oncesinde futbolcularimizin bir kac gundur medyada yaratilan bu is bitti sozlerinden etkilenmeden hazirlandiklarini umut ediyorum. kalede muslera'nin olmamasi, mesut bakkal'in galatasaray'a karsi celme takma orani, stancu'nun bizim maclarda gol atma yuzdesi ve son bir mactir takimin uzerinde ozellikle ic sahada olan biran once gol atma stresini dusundukce bu macin kolay olmayacagi acik. genclerbirligi takimi bize genelde ters gelen bir takim. bu sene mesut bakkal'in gelmesiyle daha hucumcu bir kimlige burunduler. izledigim kadariyla son haftalarda kaleci ramazan yerine ferhat'a gorev veriyorlar. bu bizim icin pek birsey farketmez kanimca cunku al ramazan'i vur ferhat'a. sneijder'in uzaktan sutlarla kaleyi yoklamasi sart.

    defans hattinda oldukca basarili ve hucumlara katilan bir bek olan tosic sezonu kapatti. onun yedegi olan ugur ciftci ise sari kart cezalisi. 3.secenek genc sol bek halil ibrahim. sag bekte hakan, stoperde cezasi bizim macta biten ahmet calik ve her mac kirmizi kart gorme potansiyeli olan sedat bayrak olacak. kaleci ve defans hatti genclerbirliginin zayif karni, ozellikle mac tecrubesi olmayan sol bek uzerinden bol pozisyonlar bulabiliriz.

    orta sahada nizamettin ,guido ve doga kaya bize karsi sakat olduklari icin opsiyonlari baya daraldi. gosso ve petrovic ikilisi ile orta sahayi kontrol ederken , hleb oyunu yonlendiren adam olacak. ilerde ise mervan , el kebir ve stancu uclusu ile gol arayacaklar. bu uclu bizim en dikkat etmemiz gereken yonleri ki ucude hareketli isimler ve hataya yer yok.

    sonuc olarak karsilikli gollerin oldugu ve bizim yedigimizden bir fazla atmamizi diledigim musabakadir. allah yardimcimiz olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın