• 3929
    galatasaray ve doğal olarak türkiye ne çektiyse rehavetten çekmiştir. ligin en dişli, en köklü takımlarının başında gelen, kendisine karşı son 11 maçta sadece 2 kez kazanabildiğimiz mesut bakkal'ın takımı gençlerbirliği ile karşılaşacağız. farkında mısınız bilmem ama ilhan cavcav da haftalardır totem kasıyor. demeçlerinde bizim şampiyon olacağımızı ve gönlünden geçen takımın galatasaray olduğunu defalarca dile getirdi.

    şeytan rıdvan çıkmış chedjou'nun yokluğunda fatih hoca çıksa stoper oynasa yine de gs gençlerbirliği'ni yener diyor. adı üstünde şeytan ama biz yine de şeytana uymaktan geri durmayalım, hemen şampiyonluk moduna girelim, sonra ahlar vahlar içinde fenerlilerden beşiktaşlılardan teselli bekeriz.

    her şey bizim elimizdeyken bunu avantaja çevirmek yerine gereksiz yere baskı oluşturmayalım kendi üzerimizde. rakiplerimizin defalarca düştüğü bu hataya biz düşmeyelim. büyük konuşmak, erken konuşmak insanı yanıltır, hata yaptırır ki futbol gibi cilveli bir işte hiç yeri yok erken havaya girmenin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın