• 10
    görülmesi elzemdir. o top çizgi dışındaydı, görülmeliydi, görülmedi. hakem hatası olarak kayıtlara geçti. yani ne çarşı pazar karışır, ne de bir şey olur. çubuklular doyasıya sevinir olan bize olur. çarşı, pazar değil karışmak, en çok da çarşı sevinir.
    bu golden önce beni en çok üzen maçlar:
    1- evimizde 2-0'dan dönen başakşehir maçı, ki mehmet batdal gol attı...
    2- trabzonspor maçında maç 1-1'ken şuursuzca ve gol atamayacağımız belli olmasına rağmen, 1 puanı alıp mis gibi dönmek varken bastırıp gol yemek. o deplasmandan 1 puan almak çok önemli olacaktı ama biz sandık ki herkes son maçlarını kazanacak, berabere kalırsak zararda oluruz. halbuki öyle değildi. o 1 puan çok işe yarayacaktı ben onu hissediyordum ama bizimkiler bastırdı şuursuzca ve 1 puan da oradan gitti.
    3- fenerbahçe maçı. şecu ayağını koysa kuyt gol falan atamayacaktı. sabri gaza gelip ileri çıkmasa o gol olmayacaktı. her şeyi tutan muslera, kuyt kesme yapar sanıp diğer köşeye yeltenmese, topu götüyle bile tutabilecekken gol oldu. eksi 1 puan bize, + 2 puan fenere...

    3 hafta kala, bir takıma 3, diğer takıma 4 puan farktan şampiyonluk verirsen, alper diye ağlama. hakeden biziz ama ağlama be kardeşim. fakir edebiyatı yapan beşiktaş bile devre arasında sağ bek, orta saha ve forvet alırken, sen hiçbir şey alma. şu rezil takımlara 3 hafta kala 8 puan fark atman gerekiyorken, alper'in golüne kalırsa diye düşünmeyelim.

    haa kalırsa. kahroluruz. diğer taraf her zamanki gibi sevinir, gurur falan yok orda çünkü. çık ve 3 maçta 7 puan al canım kardeşim. belki 7 puana bile gerek olmayabilir. buradan şampiyonluk vermek bize yakışmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın