• 4408
    her turlu sanal mecrada takiminin sampiyonlugunu kutlamaya baslayan taraftardir. haci n'oluyoruz? n'oluyorsunuz? tamam rakipler puan kaybetti anladik, ee biz sampiyon mu olduk? sadece ufacik bir hata yapma luksune sahip olduk, daha otesi degil...

    en yakin rakibimizin son yirmi yilda cogunu bize olmak uzere defalarca son saniyede kaybettigi sampiyonluklardan en cok bizim ders cikarmamiz gerekirken, tutturmusuz bir "biz finallerin takimiyiz" lafi gidiyoruz. elbette finallerin takimiyiz, ancak gevseklik yaparak, hala ucuncu olma ihtimalimizin bile bulundugu bir ligde sampiyon olduk havalarina girerek, rakipler puan kaybetti diye rezalet durumlardan buralara kadar bizi tasiyan ciddiyeti elden birakarak maalesef hic bir finali kazanamayiz..

    ne genclerbirligi, ne besiktas ne de rize bize teslim olmayacak, sonuna kadar savasacaklar, bizim de sonuna kadar, son duduge, son saniyeye kadar savasmamiz gerekecek. bunun idrakinde olmamiz taraftar olarak cok onemli. gencler macinda o stad dolmali, kimse mac boyunca susmamali, 2-0 gibi net bir skor bulunduktan sonra da rakipleri buhrana suruklemek icin sampiyonluk sarkilari soylenmeli.. ama en onemlisi, son duduge kadar takim istisnasiz her oyuncusuyla desteklenmeli..

    ben bu takima inaniyorum, ama her seyin mumkun oldugu bu sezonda ehemniyeti elden birakmayi da timsaha gelmek olarak goruyorum..

    haydi aslanlar, oyuncusuyla, taraftariyla su son virajlari saglam donup su sampiyonlugu bi kaza yasamadan alalim.. sonra kuslarla dalga gecmek icin cok vaktimiz olacak..

    allah yardimciniz olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın