• 3928
    galatasaray başardıklarıyla ve sahip olduğu değerlerle farklı bir kültürdür ve büyüklük kavramı nesnel sebeplere dayandığı için bu açıdan asla kendisini bir kanıtlama veya ifade etme ihtiyacı duymaz. taraftarı nice başarıları doya doya yaşamış, büyük ve tecrübeli bir taraftardır. takımı kadrosundan bağımsız olarak kazanma kültürünü ve büyük takım olma meziyetlerini taşır. galatasaray mazisinin bir ağırlığı, formasının bir asaleti vardır. galatasaray her zaman kazanır, kaybetse bile aciz bir şekilde değil, mertçe kaybeder. dalaveresi ya da lamı cimi olmaz.

    büyük galatasaray'ın büyük taraftarına yakışan şey de almış olduğu kültüre ve beslendiği mazisine yakışır bir şekilde 2014-2015 sezonunun son 3 haftasında kendisine yakışanı yapmasıdır. elbette her zaman inandık ve destekledik ama işte tam da şu an buna daha çok ihtiyacımız var.

    galatasaray sözlük olarak tribünlerde buradan beslenip de giden nice temsilcimiz, oradaki atmosferi de etkileyecek bir sürü kardeşimiz var. bize yakışan şey cıvımak ve işi dalgaya almak değil, bu asaletli, onurlu ve güçlü duruşumuz ile hak ettiğimiz, sonuna kadar savaşarak da inşallah alacağımız şampiyonluk kupasının son anına kadar en güzel şekilde destek olmak ve konsantrasyonu bozmamaktır.

    hepinizden tek tek rica ediyor, gözlerinizden öpüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın