• 101
    hatırlıyorum da sezon başlarken bir çok arkadaşımız yabancı sınırı sebebiyle iç sahadaki nisbeten kolay maçlarda kaleye sinan bolatı yazıp kontenjan sorununu bir nebze ortadan kaldırmayı planlıyordu. zaman geçtikçe anladık ki sinan bolat bizim beklentilerimizin çok çok çok altında performanslar sergileyerek aslında yolunu gözlediğimiz yedek kaleci değilmiş.
    şimdi öyle bir durum oluştu ki o sinan bolatın normal bir kalecilik yapmasına muhtaç haldeyiz. allah güç kuvvet ve elbet kaleci şansı versin ve biz de kendisini sitemle hatırlamayalım.
    bir de bu sezon kalan maçlarımızı da galibiyet ile tamamlarsak bu durum, sonraki yıllarda şampiyonluk mücadelesine girdiğimizde bizi diğer rakiplerimize göre bir adım öne atacaktır psikolojik olarak. iş buraya geldi ise galatasaray şampiyonluğu bırakmaz algısı rakiplerimizde oluştuğu zaman işimiz bir hayli kolaylaşır.
    yani bir çok açıdan sıradan bir lig mücadelesi değil bence bu maç. önümüzdeki yıllara da tesiri olacak kadar kıymetli bir galibiyet olur alınacak bu galibiyet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın