• 1974
    13 mayıs 2015 fenerbahçe kayseri erciyesspor maçından 2 pozisyon ile oyuncu-taraftar profilini tanımlandırmaya çalışacağım takım. inceden de zülfü yare* dokunabilir ucu.

    2 yarının başları, erciyesspor takımı ceza sahasında karambol oluyor ve 1-2 oyuncu yerde kalıyor. erciyesspor savunması topu ileri doğru şişirir ve fener defansı klasik bariz faullerinden birini yapar. fakat ne hikmetse faul verip oyunu durdurması gereken hakem "sakatlık var" diye oyunu durduruyor ve faulle kapılmış top fenerbahçeli oyuncularda kaldığından oyun hava atışıyla başlıyor. tabi erciyessporlu oyuncular da efendi gibi topu volkan'a gönderiyor.

    maçın sonlarına doğru ise fener ceza sahasında erciyesspor'lu bir oyuncu yerde kalıyor ve erciyessporlu oyuncu da topu taca göndermeye çalışırken hakem yine oyunu durduruyor. yine hava atışı.

    ama o çok "şerefli" takımın oyuncularından webo hava atışını gökhan değirmenci'ye atmak yerine bir metre kenardan taca atıyor.

    ne takım arkadaşlarından, ne de tribünlerden en ufak bir tepki dahi yok. erciyesspor'lu oyuncu ellerini iki yana açıp "ayıp" gibi bir ima da bulunsa da, taç atışı kullanılır kullanılmaz fenerli oyuncular baskıya başlıyor.

    üstelik erciyesspor'un maç boyunca zaman geçirmeye çalıştığı da yok. arena'da rakiplerin bize yattığının 10'da biri. üstelik onlar da caner'in, topal'ın, alves'in, egemen'in tekmelerine, dirseklerine rağmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın