• 11
    juventus'u hala küçümseyenleri gördüğümüz maç. ilk maçta da aynı durum vardı. hatırlarsanız hakem bile durduramamıştı juve'yi. şimdi o takıma pogba'yı da ilave edin.

    real madrid'in isco-kroos merkez ortasaha ikilisi hakkında yazarlar ne düşünüyor merak ediyorum. normalde de kroos'un partneri modric oluyor. yani stil olarak değişen bir şey yok. bize kalsa yumuşak bir orta saha ama avrupalı bunlara bakmıyor. top tekniği düşük, yavaş, temposuz ve sadece savaşan orta sahaları günümüz futbolu artık reddediyor. buradan bize geliyorum. melo-selçuk ikilisinin artık devrinin bittiğini görebiliyorum.

    tekrar maça gelirsek, maçın kilit adamları tevez ve james. tevez çünkü kontra atak oynayan her takımın sahip olmak isteyeceği futbolcu. bugün gününde olursa r.madrid bir italyan defansına en az 3 atmak zorunda kalacak. neden james? çünkü kapalı savunmaları açmakta zorlanan real madrid için 1 nolu silah. bale, benzema, cristiano üçlüsü yani bbc üçlüsü tamamen james'in sihirli sol ayağına bakıyor. güzel ve taktik savaşı şeklinde geçen bir futbol dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın