• 132
    düşme hattı 31. haftadaki balıkesir galibiyeti ve karabük'ün eskişehir'den aldığı puanlarla biraz daha heyecanlı hale geldi. özellikle aralarında maç oynayacakları için ortam çok kızışacak.
    öncelikle rize'nin ya kalmayı, ya da düşmeyi son 33. hafta'da garantilemesini diliyoruz tabi ki hepimiz. yeterki bizim maça iddiasız çıksınlar.

    karabük son üç takım arasında ligde kalmaya en müsait takım. hem balıkesir ile, hem de kayseri ile oynayacaklar. rize ile aralarında 3 puan var.

    balıkesir son haftalarda çok şanssızdı. son dakikalarda gelen puan kayıpları, kadıköyde 3 gol atıp mağlup olmalar felan. ilginç bir tablo çizdi. 31. haftadaki kasımpaşa galibiyetiyle 'acaba?' diyebiliyorlardır belki. önlerinde karabük maçı var, tamam ya da devam maçı diyebiliriz.

    erciyes ise düşmeye en müsait takım. fikstüründe şampiyonluk yarışında bulunan fenerbahçe, uefa yarışında olan başakşehir. ne yapacağı belli olmayan kasımpaşa var. son hafta karabük'ü ağırlayacaklar. kendileri için formalite maçı olur diyorum ben. fakat bugün fener'i yenip bizi şampiyon yaparlarsa efsane olurlar, hep beraber ligde kalmaları için dua ederiz. denizliye yaptığımız gibi;)

    [biçim]
    15. rizespor 30 -17 28
    16. karabük 31 -18 25
    17. balıkesir 31 -22 23
    18. kayseri 30 -19 22
    [/biçim]

    kalan maçlar:

    rize:
    g. antep (d)
    akhisar
    konya (d)
    galatasaray

    karabük:
    balıkesir (d)
    sivas
    kayseri (d)

    balıkesir:
    karabük
    trabzon (d)
    g. antep

    kayseri:
    fenerbahçe (d)
    başakşehir
    kasımpaşa (d)
    karabük
App Store'dan indirin Google Play'den alın