resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 748
    bu sezon fark yaratıyor olmasının temel nedeni basit ama doğru şeyleri yapabiliyor olması.

    kadroda umut-burak-olcan-emre çolak gibi oyuncuların altyapı eksik ve hücum-kanat oyuncularının basit doğrularını yapmakta zorlandıkları çok oluyor.yasin ise yapabiliyor.türkiye'de altyapıdan genelde yetenekli olan çıkar,almanya'da çalışkanlık,öğrenme becerisi ve taktik oyunu oynama falan daha önde.

    bruma-olcan ikilisinden farkı ise mental.bruma hala çekingen ve takım ruhuna tam adapte olabilmiş değil.olcan da kırılgan bir karakter ve kötü başlangıcı tersine çevirecek iradeyi sezon içinde gösteremedi.yasin ise özgüvenli.devre arası gitmek üzereydi ancak ben bu takımın oyuncusu olurum dedi ve oldu.başaracağını biliyordu ve başardı.bu çok önemli bir olay bence.

    mesela basit doğrulara fiziksel olarak da örnek verilebilir: yasin kahraman olmak için defanstan gidip top çıkarabilir ama bu onun hücum ritmini düşürür.o yüzden maç içinde kondisyonunu nasıl kullanacağını biliyor.savunmayı yaldır yaldır yapmıyor.

    sonuçta kendini sevdirdi,iyi profesyonel ve bu lig özelinde iş yapacak bir futbolcu.yalnız büyük takımda varoluş mücadelesi henüz bitmiş değil.seneye başka doğruları da yapması gerekebilir.bu tip adamlarda rüzgarı terse çabuk dönebilir, dikkat etmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın