• 7
    https://pbs.twimg.com/media/CEyohJHW0AATjUA.jpg (fenerbahçe'nin 5200 sicil numaralı üyesi ahmet kenan evren için gazetelere verdiği vefat ve başsağlığı mesajı)

    http://www.gsl.gsu.edu.tr/...ler/kenan-evren-1982 (galatasaray lisesi 1982 ziyareti)

    http://www.gsl.gsu.edu.tr/...ler/kenan-evren-1985 (galatasaray lisesi 1985 ziyareti)

    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/...aber.aspx?id=-236504

    --- alıntı ---

    8 nisan 2001

    kenan evren: "galatasaray bu oyununu devam ettirirse işimiz çok zor"

    fenerbahçe spor kulübü kongre üyesi 7. cumhurbaşkanı kenan evren, "galatasaray, bu oyununu devam ettirirse, işimiz çok zor" dedi. evren, marmaris armutalan'daki evinde, yaptığı açıklamada, ali şen'in başkanlığı döneminde fenerbahçe spor klübü'ne kongre üyesi olduğunu bildirdi. bir dönem fenerbahçe'nin aldığı kötü sonuçlardan dolayı kızgınlıkla, "artık fener'i tutmayacağım" dediğini hatırlatan evren, "çocukluğumuzdan beri gönlümüz fenerbahçe'de, bu sevgiden vazgeçmemiz zor" diye konuştu.

    evren, aslında fanatik bir fenerbahçeli olmadığını ifade ederek, şunları söyledi: "ben, galatasaray'ı da, beşiktaş'ı da, trabzonspor'u da beğeniyorum. beşiktaş ve galatasaray'ın birçok maçını televizyondan zevkle izliyorum. galatasaray, bu oyununu devam ettirirse, işimiz çok zor. her maçta, her takım için yüzde 25 şans faktörü vardır. galatasaray'ın real madrid'i yendiği maçta çok heyecanlandım ve çok sevindim."

    kenan evren, fenerbahçe teknik direktörü mustafa denizli'nin iyi bir teknik adam olduğunu, uzun dönem (a) milli takım'ı başarıyla yönettiğini belirterek, "inşallah, şampiyon oluruz" dedi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın