• 1086
    "zafer kalaycıoğlu bence bu senenin transferidir, galatasaray takımının en büyük kozudur. zaten istatistiklere baktığınız zaman kendisinin ne kadar değerli olduğu ve kendisinin bayan basketbolunda tek olduğu su götürmez bir gerçek. zaten fenerbahçe'den önce galatasaray'da çalışmış bir hoca.

    zafer kalaycıoğlu'na gösterilen tepkinin neyle ilgili olduğunu anlamakta çok zorlanıyorum. bir insan düşünün ki sözleşmesi olduğu bir kulübü ligde lider durumdayken, şampiyonluğun en güçlü adayı iken bırakıp kariyerini riske atıp galatasaray'da çalışmak istemiş. yani bunu ayakta alkışlamak gerekirken neye tepki koyuyoruz onu bir anlayabilsem gerçekten mutlu olucam. herhalde galatasaray'ı sevmeyen, kıskanan ve galatasaray'ın başarısını çekemeyen bir takım insanların tabir-i caizse dolduruşuna geliyor bazı taraftarlarımız. ki ben galatasaray taraftarının çok büyük olduğuna, çok sağduyulu, çok muazzam bir taraftar olduğuna inanıyorum. bunlarla ilgili bir problem çıkmayacağından da yüzde yüz eminim, yani bir iki çatlak ses her zaman çıkar tabii bunları çok rahat aşacağımızdan da eminim."

    "nilay'ın damarlarında sarı kırmızı kan dolaşıyor. şunu söyleyim, nilay herhalde bu takımda en fanatik galatasaraylı üç oyuncu içindedir. tahmin ediyorum kasıtlı olarak yapıyorlar daha sezon başından takımı yıpratmak açısından ama çok ayıp şeyler bunlar. gerçekle de alaksı yok. fenerbahçeli olduğu söyleniyor. öyle birşey yok, olsa bile profesyonellik diye birşey var. ama kız hakikaten galatasaraylı."

    "euroleague'de gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz ama bu seneki hedefimiz, tek hedefimiz ve %100 benim burdan tüm camiaya ve taraftarlarımıza söz verebileceğim şey türkiye ligini ve türkiye şampiyonluğunu kesinlikle galatasaray kazanacaktır bu sene."

    (bkz: ahmet dedehayır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın