• 1294
    başka bir açıdan yaklaşacağım platform. ülke futbolunu o kadar kirlettiler ki, galatasaray sözlük, antu, kartal sözlük, ekşi sözlük nereye bakarsanız bakın, rakip takımın galibiyeti mutlaka şikeye bağlanıyor. yani burada haklılıktan haksızlıktan bahsetmiyorum. ancak kişilerin psikolojileri ve oyunun adaletine olan inançları tamamen bozuldu. hemen her maçta büyük takımlar kazandıklarında bir ithamın altında kalıyorlar.

    çok değişik kafalarda olmalarına rağmen, fenerbahçe taraftarları burada en suçsuz kitle. tek suçları zamanında aziz yıldırım 'ın arkasında durmalarıydı. esas suçlu oyunu bu hale getiren, adaleti tesis edemeyen yöneticiler.

    bize en çok koyan ise, herkesin sapır sapır döküldüğü şike olaylarına hiçbir şekilde bulaşmamamıza rağmen, rakip taraftarların hemen her maçta gevşek gevşek konuşması. hatta öyle ki, gerçekten bu ithamlar mantık sınırlarını zorlamıyor, fersah fersah aşıyor.

    herkesin normale dönmesi, galatasaray 'ın konyaspor 'u evinde yenebilmesi için, rakip forveti ayarlamasına gerek olmadığına inanılması, kısacası taraftarlıktan önce insana döneceğimiz günler için, bir an önce söz konusu aktörlerin futboldan defolup gitmesi dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın