• 13
    bu hesabı fenerbahçeli ya da beşiktaşlı birinin yönetmesi imkansız. eğer öyleyse de ağır işsiz ya da şizofren olmalı. temel olarak bizi galatasaray'a dair gerekli ya da gereksiz acayip detaylara boğan, daha sonra ifade şekli olarak da kendine has çiğ bir üsluba bürünmüş ve ancak galatasaraylı birinin uzunca bir süre "tahammül edebileceği" aslan statistic'i açıldığından beri takip eden ve kronolojik olarak kendilerini bozmalarına şahitlik etmiş biri bu kadar nokta atışı şekilde ti'ye alabilir.

    tek başına okuyunca tabi ki komik değil, zaten güldüğümüz şey bu komiklik de değil, ilgili hesaba yönelik kinaye yapma şekilleri, ayrıca da üslubun ve detayların muazzam benzerliği. yoksa gerçekten de bilen bilir yani tek başına elbette saçma duruyor. hesabın arka planındaki kişilerin eleştiri yeteneği güçlü ve kaç haftadır dile getirdiğimiz bu "kendini bozma" durumunu orijinal bir şekilde ortaya koyan bir galatasaraylı kardeşimiz olduğu bence çok bariz.

    hayır yani ancak aslan statistic'i açıldığından beri takip eden anlar deyip mevzuyu belli bir zümrenin tekeline bölmek de istemiyorum fakat ilk kez bu hesapla karşılaşınca çiğ gelmesini %100 anlıyorum ki şu şartlarda zaten öyle ama evveliyatını bilip de konuyla karşılaşmış üç beş kişi esprili olma durumuna ilişkin olumlu bir şeyler diyorsa bize de azıcık güvenin yahu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın