resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6981
    bizdeki az beklentili taraftar olduğu sürece vasat oynamaya devam edecek oyuncu. koskoca maestro dediğimiz adam sadece defans yaptığı için övülür olmuş. o hantal fiziğiyle artık ne kadar defans yapabiliyorsa tabi. melo engel oluyormuş bir de kendisine. inşallah hamit de engel olmuyordur hücum etmesine. paşamızın rahat etmesi için gerekirse sneijder bile yerinden olsun o zaman. tabi elmander gitti, kel göründü, aslında hepsi bahane.

    şu aralar iyi mücadele ediyor ama allahı var. şampiyonluğa 5 kala sabri de iyi oynamaya başlamışsa selçuk da iyi oynamaya başlamalı zaten. aldığı paranın hakkını bari şu haftalar versin, başka da bir şey kendisinden istemem.

    ayrıca kendisinin defansif katkısı madem övülüyor. melo'nun tackle yeteneğinin yarısı yok kendisinde. melo da süper demiyorum. o da eski çevikliğinde değil zaten, hep zamanlama hatası yapıyor müdahalelerde. demek istediğim melo-selçuk devri artık bitmiştir. ikisinden biri artık kulübeye gitmeli. takımı yavaşlatıyorlar. hiçbir avrupa takımının ortasahasına üstünlük kuramadığımız gibi artık anadolu takımlarına karşı bile oyun üstünlüğünü alamıyoruz. en başta nedeni ise hantal ortasahamız. birisi kesilecekse tercihim defansı da balon olan selçuk'tan yana. melo'nun daha maç seçtiğini, hocasını sattığını görmedim henüz. kredisi var hala taraftar nezdinde. şimdi oynasın selçuk paşa. ancak seneye bu takımda hala kronik sıkıntılar görürseniz sebebi selçuk gibi abartılmış isimli topçulardır.

    not: 3 hafta gol atamayan ronaldo'yu ıslıklayan real madrid taraftarına hayranım. tabi buna sinirlenip daha çok mücadele eden ronaldo'nun karakterine de hayranım. öyle taraftara öyle topçu işte. biz hala paşam, aslanım, yiğidim diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın