resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6977
    takımın seviyesine yetişemeyen futbolcu değildir. aksine takım henüz onun seviyesine yetişememiştir.

    hantallığı, yaşına rağmen yaşadığı mental düşüşler gibi dezavantajları olsa da oyun görüşü, teknik, oyun kurma becerisi gibi bir çok konuda hala üst düzeydir.

    selçuk'un hem bu özelliklerini hem de eksik yönlerini barındıran bir orta saha oyuncusunu uygun bir fiyattan bulamayacağımız için herhangi bir yapılanma da ilk değil son gönderilecek isimlerden biri olmalıdır.

    not: selçuk'un yerine emre çolak geçsin diyen arkadaşlarımız da var. emre alan kapatma, top kapma, bek kademesi yapma gibi bir çok defansif alanda selçuk'un çok gerisinde. üstelik emre çolak'ın çevre kontrolü -ki türkiye'de bunu en iyi yapan oyunculardan biri selçuk'tur- bir orta saha oyuncusu için çok yetersiz. ortalama fizik ve kondisyona sahip bir orta saha oyuncusunun topu emre çolak'tan alması çok basit bir iş. yani olası bir emre-selçuk değişikliğinde çok fazla savunma zaafiyeti vereceğimiz gibi üzerine oyun kurma ve top tutma konusunda da çok büyük sıkıntılar yaşarız.

    edit: giderli giderli herhangi bir yazara laf sokmayı veya eleştirmeyi sevmem ama böyle tarzı olan arkadaşlar için yazıyorum zira bu tarza da saygı duyarım. selçuk'un hem iyi özelliklerini hem de eksik yönlerini barındıran bir orta saha oyuncusunu minimum 15-20 milyona alırsın. vereceğin maaş da selçuk'un maaşından az olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın