• 23152
    yetiştirecek kişi olmadığından türk çalıştırıcıları günümüzün gerisinde kalıyor. futbolun çok içeriği var. öyle bir olay yapıyorsunuz ki dinleri, dilleri ve renkleri farklı insanlar geliyor. bu kadar farklı grupları bir araya getiren başka bir sosyal aktivite var mı yok. yani futbol spor değil. çok önemli bir sosyal olay.

    benim uzmanlık branşım bu oldu. * yöneticilere soruyorum. '13 maç kalmış, beni buraya getiriyorsun. ben bu kadar uzmansam eğer niye beni başında getirmezsin be kardeşim'. çok stresli bir iş yapıyoruz. benim için daum hep figür olmuştur. tesadüfen işte o da köln spor akademisi'nde okuyordu. orada sünepe bir adamdı. köln takımının altyapı takımlarını çalıştırıyordu. bu adam türkiye'ye geldi. bu adam beden eğitimi öğretmeniydi. o günden beri uğraştım onunla. benimle konuşmuyor tabii. ona verdiğiniz değere bakın, bana verdiğiniz değere bakın. burada ayrımcılık var maalesef.

    o * manchester'da 1986 yılında göreve başladığında ben de malatyaspor'da göreve başladım. ben 25 takım değiştirdim. adamın bir takımda hayatı bitti. bu ülke beni kullanmadı, kullanamadı.

    yılmaz vural
App Store'dan indirin Google Play'den alın