• 155
    mayıs 2015 başkanlık seçimlerinde desteklediğim adaydır.
    şaka gibi ama evet...

    tabi ki ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. ancak dursun özbek de, turgay kıran da malesef vaadleriyle değerlendirilmek zorunda iki aday.

    ikisini de teraziye koyunca dursun özbek'in en büyük zaafı zorlama bir aday olması. malum bu seçimlerde galatasaray güçlü bir başkan adayı çıkaramadı. adet olduğu üzere inan kıraç'ın etkisi altında bir başkan adayı olarak dursun özbek bulundu. dolayısıyla söylevleri ve projeleri yeterince olgun değil gibi geliyor bana.

    turgay kıran ise senelerdir başkanlığa adaylığını koyan fakat her seferinde seçimlerden çekilmesiyle ciddiyetini yitirmiş bir kongre üyesi. ancak söylevleri ve projeleri çok daha dişe dokunur. gayrımenkul yatırım ortaklığı ve eldeki gayrımenkulleri sürekli gelir getirecek şekilde değerlendirmek bana göre mevcut çözüm önerilerinden en dişe dokunur olanı. bu adam defalarca seçime hazırlandı. elbet artık kafasında başkanlıkla ve yapacaklarıyla ilgili bir fikir oluşmuştur.

    ikisi de büyük vizyoner değil.
    ikisi de ışıl ışıl parlamıyor.
    fakat sağ duyum içten içe bana turgay kıran'ın seçilmesinin daha hayırlı olacağını söylüyor.
    yine de ne yalan söyleyeyim aynı sağ duyu belki de aziz'in dostu olması sebebiyle alp yalman karşısında duygun yarsuvat'ı desteklemişti. gerçi eminim alp yalman da seçilse bu gün başkandan yakınıyorduk...

    umarım seçimler galatasaray için hayırlı olur. yeni bir karakter ve duruş faciası yaşamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın