• 1
    hey gidi günler hey. sene 2001. milliyet gazetesi pariste danone kupasına katılacak türkiye şampiyonu miniklerle reportaj yapmış. parise gidecek minikler içinde murat akça,eray firat,erdem hereke,efe can karaca,gökhan öztürk,erhan şentürk gibi tanıdık isimler var. bir isim daha var ki karagümrüklülüğümden ötürü o zamanlar çocukluğunu bildiğim. fatih şerifoğlu. o zamanlar şöyle geçmiş gazete haberine :
    "hedefim emre gibi olabilmek"
    12 yaşındaki fatih şerifoğlu, fatih yunus emre ilköğretim okulu 2. sınıf öğrencisi. 9 yaşında okul takımında futbola başlayan fatih aileden futbolcu. babası antrenör, ağabeyi de karagümrükspor’da oynuyor. orta sahada oynayan fatih kupa heyecanını şimdiden yaşıyor: "bunun için çok iyi çalıştım. okulla birlikte futbolu da devam ettireceğim. en beğendiğim futbolcu emre. pasları, attığı goller beni heyecanlandırıyor. hedef olarak kendime onu seçtim. futbolda başarılı olmak için en önemli etken disiplin. futbolcu ağabeylerimin hakemlere karşı hareketlerini beğenmiyorum. kavga etmeleri hiç hoşuma gitmiyor."

    fatih 2007-2008 paf ligi'nde oynadıktan sonra yaş haddinden emekli oldu. galatasaray kendisine profesyonel sözleşme önermeyince marmaris belediyespor'a transfer oldu. bir gün galatasaray'a büyük futbolcu olarak dönemenin hayalini kuruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın