resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2725
    (bkz: hakan şükür/#1699976)

    hakan sukur, kendi vicdanini birakip baskasinin vicdanini kiraladigi icin kendisine asla guvenemem bu kesin. ancak bu entry'de yazilanlar gercek degil. ufacik biraz google'lamayla o zamanin gazetelerini bile bulursunuz.

    http://devrimderki.blogspot.com.tr/...-ve-ayn-nakarat.html

    burada ise iki tane itham var. biri lincoln'u dovdugu, digeri misimovic'i hakan'in gonderttigi. ikisnin de ispatini yapabilecegini sanmiyorum borges'in cok sacma bir topa cok sacma sekilde girmis. eger ispat edebilecekse bunu destekleyen bari bir kac ipucu verseymis. sonuc olarak bu ithamlari baz alarak yorum yapamam.

    suv olayi bahsedilen gibi degil. terim'in her zaman yaptigi buyuk laflarin bir sonucu. terim mac oncesi hakan'a bize kupayi kazandir sana bmw'yi veririm diyor. bunu demesinin sebebi de hakan'in aynisindan almayi dusunmesi, nasil oldugunu souryor arabanin. sonuc: terim kendi arabasini hakan'a veriyor. gazetelere de yansiyan buydu. hatta mactan bir kac gun sonraki gazetelere. fakat o sene sonunda baska suv sorunlari da oldu. hakan'in hikayesi oarada karisiyor. terim o sene sonunda bir cok oyuncuya bmw x5 sozu veriyordu yanlis hatirlamiyorsam. ve bazi futbolcular alamadigi icin bunu dillendirmeye baslamisti.

    bir de ulusoy zamani yapilan suv kavgasi var sanirim asil onunla karistiriliyor. ulusoy herkese suv verecegim diye yuksekten ucuyor. basari gelince futbolcular da haliyle nerede bizim arabalar diyorlar. kim diyor? takim kaptani hakan sukur tabiki, 20 yasindaki yedek futbolcu diyecek degil ya. hyundai ile anlasma yapiliyor araclar bu dendiginde de futbolcular bize bu soylenmedi haluk ulusoy bize baska soz verdi falan diyorlar ve is kopuyor. simdi kaptan hakan oldugu icin konusmayi da o yaptigi icin is hakan'in basina patliyor ama biraz da isin futbolcu tarafina bakmak lazim. hepsi ac gozluyken neden hakan'a kufredelim? aslinda ac gozlu demek de yanlis cunku kalkip onca para verdikleri halde ustune suv sozu veren ulusoy'da hata var.

    hakan sukur biraz pinti bir adammis, futbolculuk zamaninda onunla yakinen vakit geciren herkesten benzer seyler duydum. ama hakki olmayanin pesinde kosacak bir adam olsa en azindan galatasaray'da oynadigi paranin 2-3 katini verene besiktas'a falan giderdi 3.gelisinde. ayrica ondaki yabanci dusmanligindan cok hayat tarzi kiskancligi. bunu anlamak icin icinde oldugu topluluga da bakmak lazim. yaklasimlarini irdelemek gerekiyor, neye kiziyorlar, neye ozeniyorlar, ne yapmaya calisiyorlar.

    hakan'i bir cok seyle elestirebilirim fakat onlara gelene kadar o kadar cok adam var ki, hakan'a geldigimde gucum kalmaz. siyasetci hakan sukur'u ise sabah kadar elestirir itin bir tarafina sokarim o ayri. bunu da politik bir cercevede yaparim. insanligini ise tartisamiyorum cunku maalesef uzun suredir kendine ait bir vicdani yok. tipki diger yuksek profil ayni topluluk uyesi kisiler gibi. ve ben bu kisileri scientolojistlere benzetiyorum. kiralik vicdanlarla onlara dikte edilmis hayati kendilerince yorumlayarak yasamaya calisiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın