• 22
    galatasaray'ımız şampiyon olursa mucizeyi gerçekleştirmiş olacağız ama farkında değiliz...

    - prandelli'yle başladığımız sezonda "gol atamayan takım" - "gelenden geçenden 4 yiyen takım" - "pozisyona giremeyen takım" unvanlarını toplaya toplaya hamza hamzaoğlu'na ulaştık.

    - bırakın şampiyonluğu, "galatasaray kümeye, avrupa senin neyine?" tezahüratlarıyla karşılaşarak sezon açılışı yaptık, yıldızdan kek kalıbı içerisinde verdiğimiz poz alay konusu oldu...

    - inanılmaz dengesiz bir kadromuz vardı - hala var, bir yanda muslera, sneijder, melo, selçuk inan, burak yılmaz gibi kalburüstü adamlar, diğer yanda telles, hakan balta, yasin öztekin, umut bulut gibi el mahkumlar.

    - yasin öztekin, telles, bruma, selçuk inan performansları dibe vuran isimlerdi, hamit altıntop'un sakatlığından gına gelmiş, verilen paralar haram edilmiş, küfürlü entrylerin en çok silindiği dönem sözlükte yaşanmıştı.

    şimdi bakıyorum, şampiyonluğun en büyük favorisi oluşumuzdan, sneijder ve muslera'nın insanüstü oluşundan, melo'nun 50 günde fıtık ameliyatından dönüşünden, hamit'in melo yokluğunda kurtardığı maçlardan, top kesen telles'ten, bayrak adam chedjou'dan bahsediyoruz...

    realite görmezden gelinemez arkadaşlar...
    şampiyonlukta en büyük pay öncelikle takımı bu denli hızlı toparlayıp kafaya oynatan hamza hoca'nın, sonrasında onunla beraber reaksiyon gösteren lider sneijder ve dualarımızın adamı muslera, sonrasında kendine gelmeyi başaran selçuk, burak ve diğer oyuncularımızın.

    ve tabi, hoşumuza gitse de gitmese de takım içi sinerjiyi baştan yaratan abdurrahim albayrak...

    sezonun özeti budur...
    galatasaray'ın ölüsü şampiyon olmak üzere ve bunu yapan adamların haklarını teslim etmek durumundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın