resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 739
    galatasaraya çağ atlatıp şampiyon yapan keita, gio, kewell varken elbette cl seviyesinde olmayan oyuncu. hadi bu üçünü tekrar transfer edelim.

    keita mesela ali sami yende yardırsın, deplasmanda ayağına su şişesi gelince kafasını tutsun. sonra arap şeyhlerinin ego malzemesi olup asya şampiyonlar liginde ülkemizi başarıyla temsil etsin.

    ya da gioyu getirelim tekrar. galatasarayı şampiyon yaptıydı. yasin o kadar katkı vermedi mesela. gio da her sene şampiyonlar liginde yardırıyor zaten.

    kewell gelsin ya da. güzel gülüp fuck off diyor. 2011 yılında galatasarayı alenen kandırarak forvet rotasyonumuzu bitirdi, tt arena tarihindeki ilk fenerbahçe maçında hagiyi bitirdi (ki ezberci ve haybeci olduğunuz için o maçın suçunu da hagiye attınız büyük ihtimal.), en sonunda kendi de bitti.

    ya da yol yakınken "ben dijital çağda fmnin şişirdiği adamların hastasıyım." diyin de futboldan anlayıp anlamama konusundaki bu kesif eziyet bitsin. "size x müstehak, y diyen krokodil sevsin..." diyen adamlar futboldan anlamayı geçtim doğrudan hayattan anlamıyor mesela.

    gio diyor. yasin hangi maçı kurtarmış diye soru soruyor sonra gio diyor. referans da orta açmak. ne orta fetişi var bu ehli postmodernde be arkadaş.

    neyse, yasin bu takım için önemli bir askerdir. bu görevi üstlenecek kadar mütevazi olup kendini bildikten, oyundan zihinsel olarak düşmeyecek kadar konsantre olduktan ve sneijdera opsiyon yaratıp rakip beki tedirgin ettikten sonra annesinin liginde de oynar, şampiyonlar liginde de oynar. fatih terim bey geldiğinden beri bu takımın ana silahı kanatlar değil zaten. fazla robben, ribery falan izlemeyin. rüyalanıyorsunuz sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın