resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 733
    keşke biri de şu "şampiyonlar ligi seviyesi" denen şeyi bir anlatsa, bir tanımlasa, nitelese de ne olduğunu öğrensek. bu takıma gelip iyi performans gösterip "şampiyonlar ligi seviyesinde" olan adam görmedim ben. kimse şampiyonlar ligi seviyesinde değil. nedir bu seviye? yani neye göre bu seviye belirleniyor? skala açıp o sklada puan mı veriyorsunuz, kendinizi otorite mi görüyorsunuz?

    şampiyonlar ligi seviyesi diye bir zorluk derecesi mi var fifada? nasıl bu kadar kolay çıkıyor bu söz ağızdan, elden ya da?

    mesela burak yılmaz şampiyonlar liginde 8 gol attı bir sezonda ama hala burak için de "şampiyonlar ligi seviyesinde değil" deniyor. bu kadar bol keseden atıldığına göre bu söz, herkes için aynı şeyi ifade etmeli, ya da kurduğunuz üst dilde büyük sıkıntı var. bu platformda çok goygoy emaresi var ama en büyüklerinden biri bu "şammpiyonlar ligi (hadi gençlerin deyimiyle 'cl') seviyesi." en sevdiğim.

    sol kanada kimi koysan oynar da nedense biz olcandan, brumadan, beke geçmeden önce rieradan, zaman zaman tellesten bu performansı bir türlü alamadık. o zaman bu adamlar da "cl" seviyesinde değil. kimi alalım? kimi istersiniz? ronaldo mu gelip tekrar sol kanat oynasın, caner erkini fenerbahçeden alalım onu mu yerleştirelim, eden hazard mı ileri geri yapsın, şampiyonlar liginde maça çıkmadan sadece bjk forması giyiyor diye kainatın en büyük kanat oyuncusu olan gökhan töre mi gelsin, musa sowu alıp sola mı koyalım, hagiyi futbola döndürüp orta sahanın soluna yerleştirip maç içinde serbest dolaşmasını mı isteyelim; yoksa siz bu "cl" seviyesi için kafanızda alternatifli on beş katmanlı bir sol kanat listesi mi çıkardınız?

    "cl seviyesi için yetersiz" goygoyunu bu kadar rahat yaptığınıza göre bu iş için örneğiniz de olmalı. kim bu cl seviyesinde, galatasarayda ve aslında türkiyede oynamayı kabul edecek yabancı yahut bu seviyede yasinden daha iyi bir kanat, yüksek maaş almayacak, sneijder varken asker olmayı kabul edebilecek, her maç canını dişine takacak, bu kulübe saha içinde elinde ne varsa verecek, yaşı makul olacak vs. adam? vallahi çok merak ediyorum, ne geçiyor kafanızdan acaba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın