resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3935
    4 mayıs 2015 akhisar belediyespor galatasaray maçında iyi oynadı. malum sakatlık pozisyonunda ben gözlerimi kapattım inşallah bir şey olmamıştır çocuğa diye, spiker birşeyler anlatıyor ama duymuyorum pek, bu çocuğun kısmetinde niye böyle pozisyonlar var diyorum içimden, acaba tekmeye kafa soktuğu için mi oluyor bunlar, yoksa dengesiz pozisyon aldığı için mi diye düşünüyorum bir yandan, o dakika yanımda oturan arkadaş sinirle "kafasına vura vura aptal edecekler bu çocuğu, bütün rakipler üstüne oynuyor bunun" deyince kendime geldim, baktım semih kalkıyor, güleyim mi üzüleyim mi bilemedim.

    sanırım haftaya telles'in yokluğunda hakan balta sol beke çekilecek, kendisi de chedjou ile tandemi oluşturacak. son 5 haftada vereceği katkı bizim için çok önemli. umarım bu maçtaki gibi devam eder.

    not: eski sporcumuz yasemen saylar ile birlikte olduğu dedikoduları dolaşıyormuş, umarım doğrudur, haberden öğrendiğime göre yasemen saylar hatay büyükşehir belediye'de oynuyormuş, semih kız arkadaşını ziyarete antakya'ya gelirse belki bir yerlerde karşılaşırız, bir yemek yedirirm aslanıma, ne bileyim iki lafın belini kırarız belki, fena mı olur? *

    not2: olmaz olmaz demeyin, şansınızı deneyin *
App Store'dan indirin Google Play'den alın