resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1774
    bir kitle var pusuda bekleyen, bu çocuğun ne zaman ayağı kaysa burada bitip kendisini kötülüyor. akbaba mısınız be kardeşim. bir futbolcunun özelliklerini ve potansiyelini değerlendirirken ayağının kayıp kaymamasından başka parametre yok mu. böyle top oynadıktan sonra kaysın, düşe kalka öğrenecek işte çocuk.
    bir de ortalarına takılıyor çoğunluk. tamam iyi orta kesemiyor ama bu gelişmeyecek bir özellik değil ve kendisinin iyi yaptığı bir şey atlanıyor. ileride topu aldığında çok hızlı bir şekilde kafasını kaldırıp pas opsiyonlarını tarıyor ve yine hızlıca dikine bir pas çıkarıyor telles. takımının pas akışkanlığını artırmak, üçgenler kurulmasına katkı sağlamak, hatta dar alanda kilit pas çıkarabilmek standart bek oyuncularının yapabileceği işler değildir.

    kendi genç oyuncunuza sahip çıkmak, yapmaya çalıştıklarını izlemek yerine her hatasında vurmak nasıl bir mantıktır anlamıyorum. adam bildiğin kötü olsa, hiçbir şekilde gelişemeyeceğini anlasanız ona bir şey diyemem de telles için ikisi de geçerli değil. gelecek sezon 45 maç dolayında oynarsa tam istediğimiz kıvama gelecek bir yeteneği ve potansiyeli var. devam et sen aslanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın