resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1772
    26 nisan 2015 galatasaray gaziantepspor maçı yada 4 mayıs 2015 akhisar belediyespor galatasaray maçı yada sahaya çıktığı x bir maçta ki performansı için değil geldiği günden bu yana ki performansı için bir şeyler gönderirim ama gönderecek şeyler genelde yediği omuz sonrası 3 metre öteye uçması, 3 metre tepesinden geçeceği belli toplara kafaya çıkması, ceza sahası içinde sırtı dönük adama arkadan dalması (kuyt) gibi şeyler olur uzar gider...

    daha çok genç öğrenecek muhabbeti ayrı tartışma konusu, bundan 10 sene önce 22 yaş futbol için genç olabilirdi ama artık değil o yaşta ki (yatırım yapılacak yetenekte) gençler arsenal 'in yedek kadrosunda gelip genç telles'in kanadını hallaç pamuğu atıp gitti onu geçtim karşısında oynayan anderlecht'li andy najar'ın (maliyetini bilmiyorum piyasa değeri 3 milyon euro ve aynı yaşta) kendisini ne hale getirdiğini görmek için maçın özetini izlemeniz yeterli...
    demem o ki mevzu birilerine bir şey göndermekse buranın bokunu çıkartabilirim, süper lig'de karşısına çıkan kazmaların bile kendisini tarumar ettiği örneklerle doldururum burayı, yahu bu eleman kalitesi kendinden süper, türkiye süper liginde ve galatasaray formasıyla oynuyor ve her maçında en az 5-6 tane temel futbol bilgisine sahip alt yapı oyuncularının yapmaması gereken şeyler yapıyor, yoksa bir ali lukunku olduğunu olduğunu iddia eden yok.

    şu birilerine ayar verme, göt etme derdinde olup "kendisini eleştirenler futboldan anlamıyor, şundan anlamıyor bundan anlamıyor, gözünüzle izleyin" diyen modellere ek kendisini eleştiren fenerlidir diyen bile çıkmış ! daha ne diyelim bilemiyorum. bu tipler sonra gider başkasına fanboy der ona yanarım.

    eleştiriden bu kadar korkuyor ve sizin gibi düşünmeyenlere kılıf takmak ötekileştirmek bu kadar hoşunuza gidiyorsa bir saray'da size yaptıralım beyler.
    beğenmiyorum arkadaşım zorla mı ? genç yetenekmiş pehh, 7 milyon euro para vereceğim birde en temel futbol bilgisinin gelişmesini pişmesini bekleyeceğim, bu mantığı aklım almıyor, elin oğlu en fazla 2 milyon euro'ya yatırım yapar biz 7 milyon euro'ya kimse kusura bakmasın fiyat performans olarak berbat bir seçimdir kendisi, 2 milyon euro verilse ağzımı açmam ne kadar ekmek o kadar köfte der sineye çekerim ama ederinin 3 katı verilmiş bir futbolcudur ve bizden başka kimse bu paraları kendisine vermez.

    tarık çamdal'a 5 vermişiz diye cümleye başlayanları görünce nedense aklıma her eleştiriye "düble yol yaptık, marmaray yaptık" diyen modeller geliyor tarık çamdal türk parası ile 500bin tl etmez gözümde ama bu telles'i über yetenek yapmaz.

    ortalamanın üzeri bir bek hiçbir zaman olamayacak nedeni çalışılıp düzeltilecek şeyler değil, (bir futbolcuya koşmasını öğretebilirsiniz ama çalım atmasını öğretemezsiniz, yediği her omuza 3 takla atması, kendi etrafında dönerken bile düşmesi bunları çalışarak aşar oyun görüşü ve zekası çalışarak kazanılmaz) yahu alt yapı dediğimiz temel futbol bilgisi yok denecek kadar az, x türk yada yabancı futbolcu ile karşılaştırma yapılması zorunuza gitmesin çünkü bu adama 7milyon euro verildi (hatırlatayım 7.5 milyon'a 10 numara aldık yani bu 7 milyon euro cidden ciddi bir rakam) ileriye dönük yatırıma bu kadar para verilmez.

    bak büyük konuşuyorum, bu adam alır başını gider brezilya milli takımında sol bek yedeği olursa falan demiyorum, beklentiye daha aşağı çekiyorum aldığımız paranın 1 euro fazlasına bir kulübe giderse gelip buraya göt oldum, kendisinden özür diliyorum diye yazacağım. at fav'a bekle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın